Crónica Preferente: UD Mahon 1 – 1 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

UD Mahon: Joan Manuel Estrada, Francisco Carmona, David Lopez, Salvador Roman, Gabriel Pons, Tiago De Oliveira, Alejandro Gonzalez, Hermes Wilber Justiniano, Juan Manuel Coll, Francesc Olaya y Antonio Jimenez.

Sustituciones: Diego Fermin por Salvador Roman (min.52) y Aymane Maimouni por (min.67)

CCE Sant Lluis: Zouhir Essounani, Oscar Sintes, Alvaro Rotger, Jose Cardona, Francesc Josep, Elliot Galan, Isaias Pons, Bernardino Andres, Gabriel Llabres, Cristobal Galvez y Marc Villalonga.

Sustituciones: Raul Olives por Oscar Sintes (min.61), Jose Manuel por Francesc Josep (min.76), Pedro Javier por Cristobal Galvez (min.84) y Carlos Segui por Jose Manuel (min.89)

Goles: 1-0 Gabriel Pons (min 14) y 1-1 Bernardino Andres Gelabert Petrus (min 43)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello. asistido por Jose Paul Esteve Hind y Luis Grande Mercadal.

Tarjetas: Tiago De Oliveira (amarilla, min 37), Valeriano Fiol (amarilla, min 42) y Juan Quintana (amarilla, min 77) para el UD Mahon. Oscar Sintes (amarilla, min 21), Elliot Galan (amarilla, min 75), Bernardino Andres (amarilla, min 84), Francesc Josep (amarilla, min 85) y Alvaro Rotger (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un penal fallat per Gabi que va aturar perfectament el porter lluiser Marc atorgar el just premi als pupils de JA Moyano que rendien visita a la UD Mahón en una trobada on tots dos conjunts arribaven en un moment delicat de moral després d’iniciar de manera estupenda la competició de lliga però que a poc a poc van anar perdent forces i es troben en el tram final de la competició molt lluny del cap.

Els de Moyano van aconseguir arrencar un nou punt però van tornar a viure un déjà vu que els recorda setmana rere setmana que fan més mèrits per aconseguir els tres punts però acció puntuals els castiguen en excés.

Els blaus van ser millors durant gran part del partit, portant el pes del matx en tot moment i intentant portar el partit al seu terreny més favorable. Els de Melia amb un joc més defensiu a la recerca de les perilloses contres i l’oportunisme de Gabi que de nou va tornar a convertir-se en botxí dels de Ses Canaletes.

No van perdre la seva personalitat els lluisers que van seguir a la seva conscients que la feina i el seu estil donaran fruits a la llarga, creure en ells mateixos, en el que fan i en el que entrenen serà amb el pas del temps el seu propi estil definit de joc.

No li va perdre la cara al partit el CCE que a la vora del descans va veure recompensat el seu treball amb el gol de Dino en el minut 44 i que deixava el partit en unes taules merescudes.

El fort calor que patien tots dos conjunts va fer que el ritme de la trobada baixés però les ocasions dels de Moyano anaven en augment. La va tenir Elliot en un parell de situacions però el jove davanter no va poder batre un Manel encertat. Bili en el 66 va tenir la millor ocasió de la segona part per al seu equip però no va encertar a batre el porter unionista que es convertia en protagonista del seu equip.

Els locals només veien l’opció de la contra com la seva millor arma i la defensa lluisera controlava qualsevol possible intent unionista. Dino en el 75 va poder convertir-se en el bigolejador de la tarda però no ho va aconseguir arribar a la jugada decisiva de la tarda.

Minut 92 i el col · legiat va decretar un dubtós penal a favor dels de Melia. De nou apareixien els fantasmes de la derrota per les ments lluiseras però Marc es va convertir en heroi del seu equip parant la pena màxima i donant-li un punt d’or al seu equip que li serveix per seguir creient en si mateixos.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.