Crónica Juveniles Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 0 – 2 CE Ferreries

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Jordi Rotger, Miguel Gomila, Ismael Segui, Jose Miguel Martinez, Jose Esteban Suarez, Amine Khayat, Abdelhafid Bennaceur, Sergi Perez, Antoni Vinent, Santiago Romero y Cristian Triay.

Sustituciones: Antonio Sanchez por Amine Khayat (min.54) y Sergio Castillo por Ismael Segui (min.80)

CE Ferreries: Miguel Angel, Miquel Pons, Josep Janer, Miquel Febrer, Antoni Melia, LlorenÇ Piris, Josep Janer, Sergi Mercadal, Samba Bah, Sergi Sansaloni y Pau Pons.

Sustituciones: Damia Pons por Pau Pons (min.53), Manuel Antonio por Josep Janer (min.79) y Jose Mercadal por Sergi Sansaloni (min.84)

Goles: 0-1 Sergi Sansaloni (min 36) y 0-2 Samba Bah (min 54)

Árbitro: Rafael Gomez Jordan.

Tarjetas: Jose Esteban (amarilla, min 61), Ismael Segui (amarilla, min 77) y Sergi Perez (amarilla, min 90) para el CCE Sant Lluis. Samba Bah (amarilla, min 50), LlorenÇ Piris (amarilla, min 55) y Antoni Melia (amarilla, min 63) para el CE Ferreries.

Comentario:

Pal moral què es va dur ahir el conjunt Juvenil en la seva trobada com a local davant un CE Ferreries que ha anat de menys a més en la competició i que va aconseguir sortir victoriós del seu pas pel Municipal de Ses Canaletes.

Els locals no van estar a l’altura que s’esperava d’ells i no van estar amb la tensió necessària que demanava el partit. En una Lliga tan igualada, a la qual es baixa el pistó contra pot guanyar-te amb claredat. Exemple clar el viscut ahir en què el conjunt de Santi Medina es va emportar els tres punts en els seus dos únics acostaments a la porteria de Cristian però que el seu treball i intensitat defensiva van fer la resta.

Van començar fort els pupils de Pedro Palliser i Tito Roig amb dues ocasions clares en els primers 15 minuts però que poc més van fer per perforar la meta d’un tranquil Arguimbau que parava amb comoditat les poques ocasions ofensives que van disposar els locals.

Al minut 36 un fora de joc mal tirat per la defensa local deixo a Sansaloni només davant Cristian superant-lo en l’un contra un i posant el primer gol al marcador visitant.

Després del descans semblava que els locals milloraven però va ser només un miratge, de nou la falta d’encert i la poca intensitat en les seves jugades feia que els de Pedro Palliser no aconseguissin la igualada.

De nou en una pilota en profunditat, en aquesta ocasió per Bah, el davanter blaugrana aconseguia de nou batre Cristian posant la diferència definitiva.

Fins al final ho van intentar els locals però el problema venia del principi. Sánchez va poder retallar diferències en el 75 però el seu disparar va marxar fluix a les mans de Arguimbau que intervenia bé en les poques ocasions que va haver de fer-ho.

Els tres punts es marxaven a Sant Bartomeu de manera justa i posen en avís als lluisers en les quatre jornades que queden.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.