Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 2 UE Sami

CCE Sant Lluis: Carlos Segui, Alvaro Rotger, Bernardino Andres Gelabert, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Marc Villalonga, Zouhir Essounani, Juan Sola, Gabriel Llabres, Francesc Josep Ramos y Alberto Salvador.

Sustituciones: Elliot Galan por (min.45), Jose Cardona por Juan Sola (min.56), Oscar Sintes por Carlos Segui (min.79) y Alejandro Ballesteros por Zouhir Essounani (min.79)

UE Sami: Isaac Mercadal, Jose Miguel, Joan Taltavull, Jose Miguel, Abdelkrim Bouazzaoui, Pedro Adrian, Xavier Llor, Antoni Torres, Samuel Bonet, Juan Martinez y Antoni Catala.

Sustituciones: Miguel Fullana por Xavier Llor (min.58), Nicolas Antonio por Pedro Adrian (min.75), Jose Manuel por Antoni Catala (min.80) y Miguel Angel por Abdelkrim Bouazzaoui (min.87)

Goles: 0-1 Pedro Adrian Anglada Florit (min 53), 0-2 Jose Miguel Marques Florit (min 71) y 1-2 Elliot Galan (min 85)

Árbitro: Juan Gonzalez Segura. asistido por Candido Lucero Sanchez y Jose Albiol Payeras.

Tarjetas: Alvaro Rotger (amarilla, min 12), Isaias Pons (amarilla, min 25), Juan Sola (amarilla, min 30) y Cristobal Galvez (amarilla, min 32) para el CCE Sant Lluis. Isaac Mercadal (amarilla, min 32), Jose Miguel (amarilla, min 45), Miguel Fullana (amarilla, min 60) y Juan Martinez (amarilla, min 67) para el UE Sami.

Aquesta vegada no va ser una acció desafortunada per als interessos lluisers, ni una acció individual o col · lectiva rival, partit amb poques ocasions, alguna més per als de Moyano i alguna menys per als de Cavaller. El partit estava condemnat a l’empat per la inoperància ofensiva dels dos equips i per la força defensiva de les rereguardes de les dues esquadres però dos cops francs llançats per Marquès executar les opcions de victòria del CCE.

Entraven en el partit els visitants molt més descarats que els de Moyano que es veien dominats en els primers 20 minuts per la importància que tenia el partit per als ciutadellencs, podien dormir líders si vencien a Ses Canaletes.

Tocava minimitzar errors per evitar pagar molt car com en partits anteriors però un mini fallada d’Álvaro al centre del camp va poder constar-molt car el seu equip, entre Xiscu i Isaïes aconseguir aturar la vertical contra samista.

El primer acostament lluiser va arribar al minut 23, córner molt bé botat des de la dreta per Alberto que rebutja Toledo deixant la pilota a la frontal de l’àrea per el tret d’Isaïes que la defensa ciutadellenca va poder rebutjar. Els locals havien despertat i els samistas ja havien perdut el control del partit inicial.

Fins al descans el partit es va igualar i els porters van passar a un segon pla. L’ocasió més clara d’aquesta primera part la van signar els de Moyano. Excel · lent carrera per banda dreta de Tobal que arriba fins línia de fons per centrar ras per a Alberto que amb Toledo ja superat enviament la pilota al cos del porter visitant i en el rebuig bili va rematar de nou buidant la defensa visitant a córner. El gol psicològic podia haver estat excel · lent per als lluisers que necessitaven un empenta positiu per a la seva moral.

El pas per vestidors va deixar Dino-hi i l’entrada de Elliot donava més velocitat i enganxada al CCE. Als dos minuts de la represa, una excel · lent galopada del davanter lluiser va acabar amb la pilota a l’exterior de la xarxa en la primera ocasió del segon temps.

El CCE havia despertat per moments i semblava que el gol local estava prop, però quan el lluminós marcava el minut 53 va caure el primer gerro d’aigua freda per als de Moyano.

Era més del mateix, gairebé res, el rival s’avançava i tocava anar per darrere de nou. La reacció dels locals va ser positiva i els de Cavaller es van veure obligats a fer un pas enrere per l’empenta local. Elliot ho intentava en un parell d’ocasions més amb relatiu perill i Tobal per banda dreta arribava amb perill des de segona línia. En una d’elles, en el minut 59, l’extrem andalús es plany de nou només davant Toledo que li va tancar tots els buits per marcar enviant la pilota fora el jugador local. Era possible remuntar, els detalls estaven controlats i els ciutadellencs es sentien còmodes amb el paper que els tocava exercir.

Minut 71, falta llunyana botada per Marquès, la pilota passa entre un núvol de jugadors que buscaven la rematada i … Gol! Increïble però cert, el 0-2 estava en el lluminós i no era per tant.

El gol sentenciava el partit i manava els tres punts a ponent però un gol de Elliot en una altra galopada seva en el minut 85 feia donar un empenta final als locals veient l’empat a l’heroica possible. Els nervis es van apoderar dels de Cavaller que es van veure amb el partit guanyat però que se’ls complicava la cosa al final. Van saber jugar amb això i aconseguir el premi del liderat.