Crónica Juveniles Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 0 – 1 CE Mercadal

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Dario Victory, Miguel Gomila, Ismael Segui, Jose Miguel Martinez, Jose Esteban Suarez, Issa Abolukacem, Abdelhafid Bennaceur, Sergi Perez, Antoni Vinent, Antonio Sanchez y Cristian Triay.

Sustituciones: Amine Khayat por Issa Abolukacem (min.60) y Nathan Willian por Dario Victory (min.62)

CE Mercadal: Lluis Vicent, Rodrigo Miguel, Daniel Llopis, Isaac Tuduri, Albert Gonzalez, Carlos Flores, Angel Rios, Sergio Blanco, Raul Orfila, Lluis Marques y Cristian Zafra.

Sustituciones: Alejandro Bruño por Lluis Marques (min.54), Khalid El Hajovi El Hihioui por Carlos Flores (min.64), Antoni Coll por Raul Orfila (min.70) y Ramon Abad por Rodrigo Miguel (min.90)

Goles:1-0 Min 75 Vinent, 1-1 Min 80 Coll.

Árbitro: Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Antoni Vinent (amarilla, min 10), Jose Esteban (amarilla, min 45) y Antonio Luis Roig De Tomas (roja, min 80) para el CCE Sant Lluis. Lluis Vicent (amarilla, min 15), Cristian Zafra (amarilla, min 75) y Rodrigo Miguel (amarilla, min 85) para el CE Mercadal.

Comentario:

Empat que sap a poc per al CCE i el CE Mercadal en una trobada que prometia per l’atapeïment de la taula classificatòria i que no decepcionar al públic present a Ses Canaletes. Ambdues plantilles arribaven a la trobada amb la possibilitat de fer-se amb la segona plaça, els locals per davant en la general amb un punt d’avantatge sobre els blanc-que arribaven amb la intenció de prendre al Municipal lluiser. No ho van aconseguir i el gran beneficiat de tot això és el CD Menorca que avantatja ja en 7 i 8 punts a tots dos conjunts i té la Lliga Juvenil a la mà.

La trobada va ser molt disputat des del xiulet inicial i els dos volien portar el pes del partit per imposar el seu fidel estil el rival. Ho van aconseguir els locals per moments en el primer tram encara que el partit físic el van guanyar els visitants. Les ocasions anaven per banda i banda i fins a tres possibilitats clares van tenir els de Pere Palliser a la primera part.

L’ocasió més clara del primer temps va ser per als locals en el 41. Falta botada a la perfecció per Toni Vinent des de l’angle esquerre de la porteria de Zafra que desviava amb els dits i amb ajuda del travesser a córner. Era el primer ensurt per al bon porter visitant però tot es va quedar allà.

Amb l’empat al lluminós van marxar els equips al descans per tornar amb força per a l’inici del segon acte.

Va asseure millor l’aturada als blaus, que van sortir amb més vocació i control ofensiu que el seu rival tancant en el seu propi camp. Els de Fuxà centrar el seu objectiu en la seguretat enrere i es treien el setge local com podien i sent perillosos a la contra.

Amb el partit en un puny es va arribar al tram final del partit on va succeir gairebé tot. Pilota llarg de Hafid per Vinent que s’interna a l’àrea sent enderrocat de manera clara per Zafra. El col · legiat del partit va encertar a decretar penal i targeta groga per al porter matalasser i Vinent s’encarregava al 75 d’avançar als seus en el marcador.

El gol ficava pressa als visitants que necessitaven l’empat com a mínim per poder seguir aspirant a la segona plaça. Va poder sentenciar Vinent de nou en el 78 amb un fort xut des del vèrtex esquerre de l’àrea gran però Zafra en una gran intervenció salvava el 2-0.

El va pagar molt car el CCE en el 80. Faltava lateral botada per Blanco en la qual Cristian no va poder aclarir per l’oposició d’un rival deixant la pilota morta per Coll que només va haver d’empènyer la pilota per l’empat.

En els vuit minuts restants tot va poder passar però no pas. El marcador no es va moure però no va ser perquè tots dos equips no ho van intentar.

Empat que deixa les coses com estava, amb els locals fent-se amb la segona plaça empatats a punts amb la UD Maó i amb el CE Mercadal a l’aguait només un punt per darrere dels dos equips. El CD Menorca ja queda lluny però la visita dels de Palliser l’Estadi Maonès en la pròxima jornada pot estrènyer tot, queda Lliga?

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.