Crónica Infantiles Menorca Lliga (2a REG- ANY00): Sporting Illa de Menorca «B» 0 – 2 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

Sporting Illa de Menorca «B»: Esteve Teixidor, David Roman San, Marc Cortes, Bruno Molina, Pau Payeras, Gaspar Linares, Raul Sintes, Antonio Gomez De Tejada Espinosa, Lorena Alles, Pere Linares y Yeray Veiras.

Sustituciones: Albert Cardona por Pere Linares (min.36), Jayden Drew por Yeray Veiras (min.36), Sergio Titos por Lorena Alles (min.58) y Judit Bonet por Pau Payeras (min.58)

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel, Alex Arcos, Joan Marc, Ismael Ruiz, Lev Santiago, Carlos Pons, Joaquin Guarino, Iker Jimenez, Mateu De La Viuda Borras, Benjamin Vicente y Raul Previ.

Sustituciones: Ricard Barber por Iker Jimenez (min.46), Oliver Pons por Alex Arcos (min.57), Joan Sintes por Joaquin Guarino (min.62), Ricardo Carreras por Carlos Pons (min.62) y Victor Gomila por Lev Santiago (min.62)

Goles: 0-1 Raul Previ (min 7) y 0-2 Raul Previ (min 51)

Árbitro: Mohamed Ouali.

Tarjetas: Lev Santiago (amarilla, min 44) y Joan Marc (amarilla, min 66) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Línia ascendent la que porta el conjunt Infantil que està travessant el millor moment de la temporada amb tres victòries consecutives en els últims tres partits i que dels últims 18 punts possibles a aconseguit 15, deixant escapar els tres punts davant el CE Alaior, actual líder de la classificació.

El treball i constància del grup de nois entrenat per Felipe està donant els seus fruits a la casella de punts però també en el seu joc. Les victòries els donen confiança i els fa sentir-se més segurs, i així un entrenament molt millor.

La trobada davant l’Sporting Illa de Menorca B va ser molt disputat i la curta diferència al marcador donen fe. Els lluisers van realitzar un bon partit, portant la iniciativa en tot moment i controlant el joc de contraatac rival. La falta de punteria i la lentitud en zona de finalització van ser l’únic però que se li pot exigir a conjunt de Felipe.

El primer gol del partit va arribar als 7 minuts obra de Raúl que va finalitzar amb encert un córner. El gol va demostrar que l’equip ha millorat molt en aquesta faceta i el gol era un just premi per treballat durant la setmana i segons sembla en l’inici del matx.

El gol donava tranquil · litat als de Felip que s’anaven trobant cada vegada més còmodes amb el pas i els minuts. Amb una bona mobilitat ofensiva i portant la pilota a banda, els locals patien per aturar a l’esquadra visitant que anava superant una i altra vegada l’entramat defensiu sportinguista amb unes bones accions combinatives que els portaven prop de la meta de Pere.

Amb la pólvora mullada i amb l’únic gol de Raúl al marcador els equips van passar per la caseta per retocar. Petit canvi en les intencions sportinguistes després del descans, les línies igual de juntes però molt més amunt, dificultant el joc als lluisers que es veien més aclaparats en els instants inicials del segon acte.

El pas davant dels locals a posat el partit en un estira i arronsa constant per a tots dos, encara que l’encert va acabar sent per als de Felip que al minut 51 i en una jugada de pilleria anotava el 0-2. Servei de falta tret de forma ràpida pel CCE i de nou Raúl que superava en aquesta ocasió al porter Albert.

La tranquil · litat i l’alegria viatjava feia els lluisers amb el segon gol i només els faltava jugar de manera intel · ligent per sentenciar el matx i enviar els tres punts des de la carretera de Sant Lluís fins al Municipal de Ses Canaletes. El van entendre els nois que van fer pinya per treballar defensivament de manera conjunta.

El premi va arribar amb el xiulet final i els tres punts pujaven al seu caseller particular.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.