Crónica Alevines Menorca F-7-lliga (1a Reg.): CCE Sant Lluis 8 – 1 UD Mahon

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Samuel Dominguez, Joaquim Coloma, Louis Philip Matthew, Xavier Sintes, Daniel Ramirez, Denis Llabres y Ixent Colomer.

También jugaron: Nico John, Antoni Tuduri, Javier Hernandez, Jose Jorda y Raul Eduardo

UD Mahon: Lucas Rodriguez, Joao Xavier, Pablo Rodriguez, Ivan Camarena, Andreu MascarÓ, Daniel Muñoz y Raul Lopera.

También jugaron: Darek Carlos, Andy Javier, Francisco Ramos, Alejandro Coll y Ornella Turielle

Goles: 1-0 Denis Llabres (min 4), 2-0 Daniel Ramirez (min 7), 3-0 Javier Hernandez (min 21), 4-0 Raul Eduardo Gonzalez Guardia (min 32), 5-0 Javier Hernandez (min 34), 6-0 Javier Hernandez (min 37), 7-0 Joaquim Coloma (min 39), 7-1 Pablo Rodriguez (min 53) y 8-1 Jose Jorda (min 59)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Comentario:

Excel · lent partit el gaudit ahir pels espectadors que van assistir a l’Annex de Ses Canaletes per veure un dels millors partits de la temporada que ha realitzat el conjunt de Escaño. Davant un rival de la seva lliga i amb molt bones maneres, l’encert ofensiu local i la intensitat en la pressió va fer que al final del partit tots els components de l’equip i el cos tècnic quedaran enormement satisfets.

Els unionistes van aguantar mitja part el ritme frenètic dels blaus que ja en el primer quart aconseguien avançar-se al marcador als 4 minuts amb un bon tant de Denis que obria la llauna i posava la trobada de cara. El ritme de partit era alt per ambdós conjunts però els locals van entendre de la importància del matx i no van baixar el nivell d’intensitat en cap moment. Ramírez en el minut 7 posava el 2-0 abans de finalitzar un primer quart que havia estat de nivell.

No podien baixar el llistó, els maonesos eren un dur rival que a la mínima anaven a aprofitar qualsevol badada defensiva o descens de nivell d’intensitat dels lluisers. La sortida de pilota blavosa era gairebé perfecta, la mobilitat de les bandes i el treball de Raúl a la punta d’atac donaven a la defensa blavosa moltes opcions de passada per sortir des del darrere amb criteri. Hernández en un excel · lent llançament de falta directa posava el 3-0 en el minut 21 que feia una mica més de tranquil · litat al quadre de Escaño.

Després del pas per la caseta, els primers minuts de partit serien importants. Calia evitar com sigui que els de Coll es fiquessin al partit. El van entendre perfectament els locals que van seguir elaborant amb criteri buscant la meta de Toral que a poc a poc anava veient com els lluisers anaven perforant la seva meta. El porter unionista va parar bastant però no prou i els gols de Raúl, Hernández, en dues ocasions més, i Coloma posaven un 7-0 contundent.

Els de Coll mereixien alguna cosa més, la diferència era excessiva pel nivell que estaven mostrant i Pablo als 53 minuts retallava distàncies. Era un just premi al treball ofensiu realitzat pels visitants. El partit tocava a la fi i els locals van saber administrar l’àmplia diferència en el marcador. Jordà als 59 minuts tancava la trobada amb el vuitè tant per als de Ses Canaletes que portaven els tres punts de manera justa i merescuda pel gran trobada realitzada.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.