Crónica Juveniles Menorca Lliga: Sporting Mahones 2 – 1 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

Sporting Mahones: Joseph James, Pedro Pons, Jonathan Alexander Mendez, Antonio Molero, Miquel Gomila, Elkin Olmos, Wellington Andres Rivera, Albert Segui, Eduardo Rodriguez De Castro Zaloña, Jose Luis Soret y Pau Riudavets.

Sustituciones: Adria Lorenzo por Antonio Molero (min.59) y Juan David por (min.87)

CCE Sant Lluis: Nathan Willian, Dario Victory, Ismael Segui, Jordi Rotger, Jose Esteban, Issa Abolukacem, Abdelhafid Bennaceur, Sergi Perez, Antonio Sanchez y Amine Khayat.

Sustituciones: Antoni Vinent por Amine Khayat (min.54), Santiago Romero por Dario Victory (min.67), Alex Sintes por Issa Abolukacem (min.75), Sergio Castillo por Ismael Segui (min.85) y Joan Pons por Jordi Rotger (min.85)

Goles: 1-0 Eduardo Rodriguez De Castro Zaloña (min 78), 2-0 Jonathan Alexander Mendez Cabrera (min 85) y 2-1 Antonio Sanchez (min 89)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Adria Lorenzo (amarilla, min 86) para el Sporting Mahones. Issa Abolukacem (amarilla, min 53), Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 63), Jose Esteban (amarilla, min 72) y Joan Pons (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Petit pas enrere en les seves aspiracions per lluitar per les primeres places el que va patir l’equip juvenil en la seva visita al nou Bintaufa per enfrontar-se al Sporting Mahonés que arribava a la trobada empatat a punts a la general amb els nostres que a punt de tancar la primera volta de la lliga no coneixien encara la derrota.

Una mala tarda l’equip lluiser provocar la derrotada, merescuda segons sembla durant els 90 minuts i que ha de servir de reflexió per a aquesta setmana. Els nois no van estar fins en cap moment de la trobada i van estar dominats durant tot el partit pel quadre maonès.La part positiva de la trobada va ser el curt resultat en contra obtingut, ja que, per ocasions els locals van poder golejar el conjunt de Pedro i Tito. El CCE va entrar en la trobada mancat de tensió i els locals amb més empenta i decisió van començar a fer-se amb el control del partit. Fins a tres ocasions van tenir els de Biel Llabrés en els primers 10 minuts en què un inspirat Cristian va evitar que ben aviat s’avancessin els locals.

Accions individuals en zones del camp perilloses era l’única cridaner en atac que realitzaven els de Pere però les pèrdues de pilota contínues originaven accions de perill per als de Bintaufa.

Després dels primers 45 minuts molt havia de canviar per aconseguir com a mínim un punt que pogués servir d’alguna cosa després de la superioritat local de la primera part.

Va semblar despertar tímidament el CCE, que amb un Sporting Mahonés bolcat a la recerca del gol sortia perillosament a la contra però sense arribar a materialitzar cap ocasió de perill per a la meta de Pau.

No va ser fins al minut 75 quan José Esteban, amb un xut des de fora de l’àrea ha de manar la pilota per sobre de la porteria maonesa. Va ser el primer acostament abans del gol local. Edu després d’una sèrie de rebutjos dins de l’àrea aconseguia perforar la porteria d’una atrafegat Cristian als 78 minuts.

No va ser així, després d’un servei de córner a cinc minuts del final, Méndez va rematar a plaer i lliure de marca per posar el 2-0 al marcador. El cop va ser gairebé definitiu, Toni Sánchez reduïa diferències al 89 per donar una mínima esperança als de Ses Canaletes en els últims minuts.

Esperances va haver però encert no, el col · legiat va decretar el final del partit i tots dos conjunts tornaven d’on venien, a vestidors. Cop moral a una jornada del final de la primera volta.

No es poden treure conclusions desastroses, un mal dia el té qualsevol. Fins ara la trajectòria de l’equip és ascendent, la derrota és només un petit frenada a les seves aspiracions. Els nois treballen, creuen en ells, creen ocasions, juguen amb criteri cada partit menys el d’ahir. Una petita taca a la targeta lliguera que els ha de fer aprendre.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.