Crónica Infantiles Menorca Lliga (2a REG- ANY00): CCE Sant Lluis 7 – 3 Dosa CF «B»

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Alex Arcos, Joan Marc Venegas, Ismael Ruiz, Ricard Barber, Joan Pons, Xavier Sintes, Joaquin Guarino, Mateu De La Viuda Borras, Benjamin Vicente Fernandez y Raul Previ.

Sustituciones: Victor Gomila por Ismael Ruiz (min.38), Joan Sintes por Raul Previ (min.40), Oliver Pons por Ricard Barber (min.45), Lluis Camarena por Mateu De La Viuda Borras (min.45) y Antonio Manuel por Victor Cicuendez (min.60)

Dosa CF «B»: Sergi Vives, Gabriel Lluch, Carlos Rotger, Josep Marquet, Gerard Torres, Albert Pons, Joan Marc, Ivan Bosch, David Marques, Josep Hidalgo y Sergi Moll.

Sustituciones: Joan Marques por Ivan Bosch (min.21), Jesus Taltavull por David Marques (min.36), Pau Bagur por Gabriel Lluch (min.36), Damia Moll por Joan Marc (min.50) y Franklin Esteban por Josep Hidalgo (min.55)

Goles: 1-0 Mateu De La Viuda Borras (min 2), 2-0 Benjamin Vicente Fernandez Medina (min 11), 3-0 Raul Previ (min 15), 4-0 Ismael Ruiz (min 17), 5-0 Raul Previ (min 23), 6-0 Raul Previ (min 35), 7-0 Mateu De La Viuda Borras (min 37), 7-1 Joan Marques (min 45), 7-2 Joan Marques (min 60) y 7-3 Albert Pons (min 62)

Árbitro: Ivan Bermudez Gonzalez.

Tarjetas: Isaac Segui (amarilla, min 13) para el Dosa CF «B».

Comentario:

Bon final de la primera volta l’aconseguit ahir per l’equip Infantil amb una victòria merescuda davant el Dosa CF que els fa tancar el primer tram del campionat amb 5 victòries i 4 derrotes i en clara trajectòria ascendent com a equip.

La voluminosa avantatge va venir donada per l’excel · lent treball dels nostres, tant en la recuperació de pilota com en els aspectes ofensius treballats. Un simple, però al mateix temps difícil, toc de cara i continuïtat donava una oportunitat després d’una altra als davanters lluisers de plantar sols davant la meta ciutadellenca.

Els nois de Felipe es trobaven còmodes sobre el verd de ses Canaletes i això produïa moltes jugades trenades i d’autèntic futbol de veritat. En defensa, els locals es trobaven bé plantats, pedra bàsica en el seu bon joc d’ahir.

Amb l’àmplia avantatge es va iniciar el segon temps amb un CCE que no baixava el nivell després dels canvis realitzats. Els jugadors que van aparèixer sobre el terreny de joc després del descans van mantenir el llistó alt tot i que els tres gols encaixats van ser l’única nota negativa en un partit en què no van merèixer tant càstig defensiu.

La jove defensa local de la segona part va tenir molta feina i li serveix d’experiència per al futur. Jugadors en posicions poc habituals per a ells que van realitzar un bon segon temps però que es van trobar amb un conjunt visitant més encertat de cara a gol.

El resultat d’ahir és el just premi al que porten fent durant l’any i els recompensa per tot. Queda tota una segona volta on l’equip ha de seguir igual, treballar en conjunt, creure en un mateix i fam per millorar. Ho tenen, ho demostren i el porten a la pràctica, però el rival també juga.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.