Crónica Benjamines Menorca F-8-lliga (3a Reg.): Penya Ciutadella Esportiva «C» 2 – 6 CCE Sant LluÍs «B»

imagen del partido

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva «C»: Marc Ruau, Antoni Gomila, Antonio Radu, Antoni Moll, David Bosch, Joan Gelabert, Josep Mercadal y Xavier Pieres.

También jugaron: Ivan Ogazon, JosÉ Diego, Enric Arguimbau y Ignasi Moll

CCE Sant LluÍs «B»: Adria Ferragut, Miquel Orfila, Javier Ortiz, Karlos Jimenez, Josep Bondia, Lluc Lopez, Nil Anglada y Luhay El Hihioui.

También jugaron: Albert Olives, Borja Pons, David Muñoz y Sergi Pons

Goles: 0-1 Javier Ortiz (min 8), 0-2 Javier Ortiz (min 9), 0-3 Javier Ortiz (min 11), 0-4 Javier Ortiz (min 20), 0-5 Javier Ortiz (min 25), 0-6 Javier Bonnin (min 28), 1-6 Joan Gelabert (min 32) y 2-6 Enric Arguimbau (min 46)

Árbitro: Joan Taltavull Marques.

Comentario:

Un CCE Sant Lluís molt més ambiciós que el seu rival, es va endur la victòria de la seva visita a Son Marçal a la jornada 5 de la Lliga Benjamí F-8 2004. L’equip de Toyo va sortir amb força i amb un excel · lent primer quart deixo part de les seves opcions de victòria decidides.

Els visitants jugaven a un bon nivell i tornaven a recuperar les bones sensacions del seu joc perdudes en setmanes anteriors. De nou Ortiz al minut 9 i 11 posava el 0-3 que deixava el resultat a favor dels visitants en els primers 12 minuts.

En el segon quart la tònica del partit va ser la mateixa, els lluisers entrant molt bé per les dues bandes, amb jugades d’autèntic nivell i els locals fent el que podien per treure l’empenta dels de Toyo. Les ocasions anaven caient per part blavosa que posava el 0-4 al minut 20, obra de nou d’Ortiz, i el mateix Ortiz tancava l’excel · lent primer temps lluiser amb el 0-5.

Els locals no van voler anar amb les mans buides i van buscar la porteria lluisera per maquillar el resultat. Ho van aconseguir, el nivell local va pujar al tram final i van trobar el just premi per als seus interessos dels dos gols que tancaven el partit.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.