Crónica 1ª Reg.: Son Oliva 1 – 1 Binissalem «B»

Empate del Binissalem B a domicilio

Alineaciones:

Son Oliva: Franco N Barroso, Juan C Quesada, Tomas A Serapio, Llorens Comas, Juan A Busquets, Jordi Batle, Faustino Garcia, Antoni Jaume, Miguel Pons, Nerfi Villar y Joshva Besam.

Sustituciones: Coulibaly Lassine por Antoni Jaume (min.45), Carlos E Castell por Juan A Busquets (min.65) y Javier Garcia por Faustino Garcia (min.68)

Binissalem «B»: Ramon M Mondejar, Fernando J Rey, Miguel Gomez, Miquel Simonet, Sebastia Riutort, Guillem M Pou, Gabriel A Oliver, Juan A Villalonga, Bartomeu Cabrer, Raul Pastor y Jaime Vachiano.

Sustituciones: Ferran Alzamora por Sebastia Riutort (min.45), Juan Guasp por Guillem M Pou (min.57), Jaume Moya por Ramon M Mondejar (min.61) y David Perez por Miquel Simonet (min.68)

Goles: 0-1 Miguel Gomez (min 20), 1-1 Tomas Serapio(min. 74)

Árbitro: Mateo Busquets Ferrer. asistido por Javier Riera Granada y Adrian Estevez Rodicio.

Tarjetas: Juan C Quesada (amarilla, min 19), Miguel Pons (amarilla, min 42), Llorens Comas (amarilla, min 49), Carlos E Castell (amarilla, min 80), Javier Garcia (amarilla, min 90) y Franco N Barroso (amarilla, min 90) para el Son Oliva. Ramon M Mondejar (amarilla, min 36) y Jaime Vachiano (amarilla, min 73) para el Binissalem «B».

Comentario:

El passat 27 de febrer es disputà el partit atraçat de la 24 jornada de lliga de la Primera Regional entre la Unió Esportiva Son Oliva i el Club Deportiu Binissalem “B”. Els dos equips han tengut resultats irregulars en les darreres jornades. El Son Oliva duia 5 partits sense guanyar i baixava dels deu primers classificats, el Binissalem B per la seva banda perdia la primera posició, després dels partits ajornats i dels darrers resultats, amb uns quants d’empats als darrers minuts.

El Binissalem B només presentava les baixes de Jose Campos i de Joan Moyà per lesió. Partia amb un onze titular amb Jaume Vachiano a la porteria, línea de quatre amb Joan Toni Villalonga, Nando Rey, Ramon Mondéjar i Raul Pastor. El doble pivot titular, Sebastià Riutort, lesionat al minut 40, i Biel Oliver, bandes per Barto Cabrer i Guillem Pou, i al davant Miquel Simonet i Miguel Gómez, que a cada partit que passa va a més. L’equip tornava als inicis, aprofitant la lluita de Miguel i el desequilibri de Simonet i Barto. Entrava a la convocatòria el fixatge hivernal, Joan Guasp, provinent de l’Alaró.

El Son Oliva tampoc presentava baixes sensibles. Tornava Joshva a la porteria, línea de quatre al darrera, Juan Quesada i el capità Llorenç Comas, Miguel Pons i Nerfi Villar. Mig del camp per Franco Barroso i Faustino Garcia al centre, bandes per el desequilibrant Tomàs Serapio i Jordi Batle i dues puntes, Joan Busquets i Antoni Jaume. L’equip local intentaria sortir des del darrera amb la pilota controlada i aprofitar les jugades individuals de Tomàs Serapio.

La primera jugada de perill vendria al minut 3 de partit. Tomàs Serapio aprofita un rebuig d’un córner per creuar una pilota a l’esquerra de la porteria defensada per Jaume Vachiano. El Binissalem B donaria la resposta al minut 10, en aprofitar un contraatac que culmina Barto a la dreta de Joshva. L’equip local duia el pes del partit, tocant la pilota i intentant realitzar jugades de perill, en canvi el Binissalem B aprofitava per sortir ràpid i arribar a la porteria contraria.

De totes maneres el Binissalem B compta amb jugadors molt desequilibrants, i Miguel Gómez s’inventa un gol. Al minut 20 lluita una pilota dividida que bota dins l’àrea i la guanya als centrals, se l’acomoda i afusella la porteria local. Seria un cop fort pel Son Oliva que fins al final de la primera part no tornaria arribar amb claredat a la porteria visitant.

A les acaballes de la primera part el Son Oliva ho intentaria per banda esquerra, primer amb Nerfi Villar que la posaria a Joan Busquets que xutaria ajustat al pal dret i després amb jugada personal de Tomàs Serapio que desequilibra i prova el xut, desviat.

Al minut 42, en la tercera arribada del Binissalem B el Son Oliva comet penal. Miguel torna a guanyar la posició als centrals i objecte de penal clar. Joan Toni Villalonga seria l’encarregat de llençar-lo, però Joshva endevina la trajectòria de la pilota i la bloca. La oportunitat de sentenciar el partit se’n va i puja la moral de l’equip local.

La segona part entraria Ferran Alzamora per Sebastià Riutort lesionat. L’equip guanyaria profunditat ofensiva, i Ferran gaudiria de nombroses ocasions per marcar. Així i tot, el Son Oliva duria el pes del partit, i tant a pilota aturada com a través de jugades per banda posaria pilotes compromeses al punt de penal. De penal arribaria l’empat, al minut 74 Jaume Vachiano surt a blocar una pilota i toma a Tomàs Serapio, l’àrbitre senyala pena màxima i Tomàs Serapio no ho desaprofita i marca el gol de l’empat.

Després del gol el Binissalem B ho intentaria de qualsevol manera, tant amb internades de Joan Guasp o David Pèrez, com amb xuts de Ferran Alzamora. El partit acabà en polèmica, ja que els jugadors blaus demanaren penal en dues jugades, una entrada a destemps comesa a Miquel Simonet i unes mans dins l’àrea clares al minut 90 que l’àrbitre determinà involuntàries.

El Son Oliva obtingué un merescut empat contra un Binissalem B nerviós, però que recupera la seva millor versió ofensiva a l’espera de recuperar jugadors claus per les properes jornades lliga.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.