Crónica 3ª Div.: Santanyí 3-3 Soller

Empate del Santanyí ante el Soller

Santanyi: Gonzalez, Angel C., Xisco Garí, Nico(Silver min.63), Estelrich, Lucho, Kiko, Simón, Picó, J. Salvà(M.Sorell  min.73) y Trontxo

Soller: Alfredo, Dani, Juanmi(Rubén min. 67), Ianis, Campins(Marquès min. 16), Marcos, Miquel Ramon, Wash, Alex, Pepllu(Marc Tovar min. 46) y Jandro.

Goles: 0-1 min. 31 Alex; 1-1 min. 41 Lucho de penalty; 2-1 min. 50 Angel C.; 3-1 min. 59 Angel C.; 3-2 min. 77 Ianis; 3-3 min. 80 Marc Tovar.

Árbitro: José Garcia Ferrer, asistido en bandas por Carlos García Sánchez e Iván González González

Tarjetas: Amarillas a los locales: Angel C., Estelrich y Lucho y para  los visitantes: Dani, Miquel Ramon, Wash, Alex y Jandro. Expulsó a su entrenador en el min. 60.

El Santanyi va començar força bé el partit, gaudint de dues clares ocasions de gol, ambdues del davanter Kiko, però van ser desbaratades per un defensa i el porter visitant. El conjunt local estava arribant bé per les bandes i posant bons centres a l’àrea, però no trobava el gol. Va ser el Sóller, que en la contra d’un córner obriria el marcador, per mediació d’Alex. Quatre minuts abans del descans, Lucho de penal posaria l’empat a un al marcador, després d’unes mans clares de Wash. Després del descans, semblava que el santanyi sortiria a endur-se els tres punts, i en només 15 minuts. i en dues jugades calcades i amb els mateixos protagonistes, Lucho i Angel C. posarien el partit de cara per als locals. Encara que el Sóller no es rendiria i en el min. 77 Ianis retallava diferències. Tres minuts més tard el davanter Marc Tovar posaria el definitiu empat a 3 al marcador.