Crónica Benjamines Menorca F-8-lliga (3a Reg.): CCE Sant LluÍs «B» 1 – 1 CE Mercadal

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant LluÍs «B»: Adria Ferragut, Javier Ortiz, David Muñoz, Pau Gomila, Josep Bondia, Luhay El Hihioui, Nil Anglada y Maximo Candas.

También jugaron: Albert Olives, Arnau Orfila, Sergi Pons y Miquel Orfila

CE Mercadal: Alejandro Torres, Marc Quintana, Mevis Pons, Cristobal Febrer, Aitor Moll, Lluis Pons, Said Ramon y Karim Pons.

También jugaron: Juan Bosco, Roman Almilcar, Nil MarÍ y Josep Coll

Goles: 0-1 Mevis Pons (min 2) y 1-1 Javier Ortiz (min 9)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Comentario:

Si difícil és jugar amb pluja, vent i fred per a un equip adult, pitjor és per a un grup de nens de 8 anys. Això va ser el que va influir per als dos equips que s’enfrontaven a la gèlida matí d’ahir dissabte en l’annex de Ses Caneletes. El CCE Sant Lluís B de Toyo i Migue rebia la visita d’un CE Mercadal que deixar bones sensacions i que va aconseguir esgarrapar un punt.

Es van avançar els visitants als 2 minuts per mediació de Pons però només 4 minuts després Javi posava la igualada al marcador que al final seria definitiva.

La segona part va ser un calc a la primera i dos conjunts posaven tota la carn a la graella que al final no servia més que per disputar una gran trobada per ambdues parts i se’n al “calent” vestuari que era on s’estava millor.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.