Crónica Juveniles Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 0 – 0 UD Mahon

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Nathan Willian Febrer, Miguel Gomila, Ismael Segui, Jose Miguel Martinez, Jose Esteban Suarez, Sergio Castillo, Abdelhafid Bennaceur, Issa Abolukacem, Sergi Perez y Antonio Sanchez.

Sustituciones: Antoni Vinent por Sergio Castillo (min.46) y Dario Victory por (min.85)

UD Mahon: Eric Ayala, Ivan Andreu, Francisco Miguel, Andrei Vasile, Nil Riudavets, Santiago Molina, Mohamed Aghlillachzaar, Victor Jose, Juan Benejam, Jaume Vinent y Daniel Gonzalez.

Sustituciones: Ivan Segui por Juan Benejam (min.65) y Carlos L Ramirez por Daniel Gonzalez (min.75)

Árbitro: Jose Albiol Payeras.

Tarjetas: Sergio Castillo (amarilla, min 44), Sergi Perez (amarilla, min 55) y Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Nil Riudavets (roja, min 33) y Francisco Miguel (amarilla, min 78) para el UD Mahon.

Sota una molesta pluja i un incòmode fred es van enfrontar el tarda dos bons equips, el CCE de Pere Palliser i la UD Mahón d’Elías Noval. Una trobada d’alta volada on cap dels dos conjunts volia clavar el genoll a favor del seu rival.

Amb dos empats i una victòria en les primeres jornades, els locals volien emportar-se la victòria per donar un salt en la classificació davant un rival que també navega en els mateixos llocs classificatòries que el conjunt lluiser.

Lliurament, força, idees clares van ser les senyes d’identitat de dos conjunts del mateix nivell que van fer gaudir d’un bon partit al sofert públic que va assistir a Ses Canaletes l’envit que al final acabo amb un repartiment de punts per als dos conjunts que deixa les coses com estaven.

La mobilitat de Pérez i Toni Sánchez dificultava el treball defensiu visitant que no acaba de lligar els dos jugadors locals que aconseguien causar desequilibris en l’entramat defensiu maonès.

Tanta era la igualtat que es veia que tots dos conjunts gaudien de poques ocasions de gol en els primers 30 minuts de partit. Tot va semblar canviar als 33 minuts amb l’expulsió del visitant Riudavets. La inferioritat numèrica donava cert avantatge als locals i feia canviar lleugerament les idees al quadre de Noval.

Al descans es va arribar amb el 0-0 inicial i amb tot per resoldre. El nivell de joc havia de ser el mateix per a tots dos conjunts, el que baixés el ritme anava a caure.

L’entrada de Vinent per Castillo després del descans va portar més profunditat i desequilibri al conjunt local que a poc a poc anava arribant amb més mordent a la zona de finalització. Els moviments tàctics dels de Ses Canaletes li donaven més arribada però la precipitació en els metres finals donava en orris qualsevol possibilitat d’avançar-se al marcador.

En els últims 15 minuts es van veure les millors ocasions del partit, primer Toni Sánchez manava la pilota a les mans d’Ayala en un intent de vaselina que el porter unionista endeví. Minuts més tard va ser Pérez que es va precipitar en la seva rematada davant Ayala manant la pilota fora. Quan la trobada estava arribant a la seva fi, Isma en una parell de cavalcades amb perill i Darío amb un fort xut que va marxar alt posaven el ui a les grades però sense èxit per als interessos del CCE.

Va tenir l’última la UD Mahón en un lliure indirecte dins de l’àrea gran on la rematada de Seguí pas entre la barrera i un ràpid Cristian drecera la pilota sobre la línia de gol. Va ser l’última del va partir, el col · legiat comandament als dos conjunts a “escalfar” a la caseta, bé ho mereixien.