Crónica Infantiles Menorca Lliga (2a REG- ANY00): CCE Sant Lluis 2 – 1 CE Mercadal

imagen del partido

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel Pachon, Alex Arcos, Joan Marc Venegas, Ismael Ruiz, Ricardo Carreras, Joaquin Guarino, Carlos Pons, Raul Previ, Joan Pons, Benjamin Vicente Fernandez y Mateu De La Viuda Borras.

Sustituciones: Victor Gomila por Joaquin Guarino (min.51), Oliver Pons por Joan Pons (min.57), Lev Santiago por Alex Arcos (min.63) y Joan Sintes por Ricardo Carreras (min.68)

CE Mercadal: Jose Antonio, David Castrelo, Francesc Riudavets, Yassine Bouazzaoui, Raul Caballero, Alex Janer, Oscar BartolomÉ, Lluis Triay, Aaron Perez, Alberto Torres y Juan Carlos.

Sustituciones: Daniel Marti por David Castrelo (min.45) y Ivan Trenado por Raul Caballero (min.49)

Goles: 0-1 Oscar BartolomÉ SeguÍ Walczuk (min 6), 1-1 Benjamin Vicente Fernandez Medina (min 28) y 2-1 Joan Sintes (min 69)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri.

Segona victòria consecutiva i victòria de prestigi de l’equip infantil en el seu difícil trobada del cap de setmana davant un CE Mercadal que ocupa la segona posició classificatòria empatat ara a punts amb el conjunt de Felipe i Lluís.

Victòria basada en el treball col · lectiu, el saber jugar amb les inclemència meteorològiques i en l’empenta i creixement dels jugadors blaus. Calia saber jugar amb el camp xop, el temps en contra i el nivell del rival. Ho van aconseguir els nois que van entendre a la perfecció el que volia el quadre tècnic i el van portar a la pràctica no sense un esforç titànic que fet i fet els va fer mereixedors de la victòria.

Es van saber adaptar a les condicions del camp i van haver de buscar un futbol pràctic per evitar les pedres en el camí que es trobaven. La primera del partit va ser per als visitants que van aprofitar una errada en el rebuig per avançar-se al minut 6 per mediació de Seguí.

Els blaus arribaven amb perill, la manca d’encert manava en orris les cavalcades de Mateu i Raúl en atac però feia recular un equip visitant que amb comptagotes arribava a la meta d’Antonio.

Tocava donar una mica més per aconseguir els tres punts i bé que ho van entendre els nois donant aquest plus que al final els servia per aconseguir la victòria. L’equip va estar contundent i atent quan avui el camp exigia atenció màxima per la mala circulació de la pilota.

Amb diferents arribades amb perill, no va ser fins al minut 69 quan Joan Sintes va aconseguir posar per davant al quadre local a 11 minuts del final. Va ser suficient, el treball i l’ordre defensiu va fer la resta en els últims minuts. La victòria es quedava a Ses Canaletes, brau nois.