Crónica Preferente: CD Migjorn 2 – 0 CCE Sant Lluis

CD Migjorn: Cristobal Triay, Ivan Garcia, Josep Maria Escaño, Ruben Febrer, Adan Febrer, Juan Villalonga, Josep Sales, Noe Fernandez Del, Vicent Sintes, Juan Timoner y Oscar Pons.

Sustituciones: Pedro Pons por Ivan Garcia (min.46), Nicolau David por Oscar Pons (min.76), Juan Sales por Vicent Sintes (min.84), Pedro Alles por (min.87) y Antonio Sales por (min.89)

CCE Sant Lluis: Bernardino Andres, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Oscar Sintes, Jose Cardona, Marc Villalonga, Miguel Roman, Gabriel Llabres, Alejandro Ballesteros, Alberto Salvador y Elliot Galan.

Sustituciones: Zouhir Essounani por Alejandro Ballesteros (min.60) y Pedro Javier por Bernardino Andres (min.69)

Goles: 1-0 Josep Sales (min 61) y 2-0 Josep Sales (min 73)

Árbitro: Bernat Payeras Bover. asistido por Candido Lucero Sanchez y Juan Pons Coll.

Tarjetas: Juan Villalonga (amarilla, min 50) para el CD Migjorn. Alejandro Ballesteros (amarilla, min 35), Jose Cardona (amarilla, min 59), Cristobal Galvez (amarilla, min 68) y Elliot Galan (amarilla, min 69) para el CCE Sant Lluis.

Josep Sales es va convertir en el botxí del CCE Sant Lluís en una trobada on els de JA Moyano no van ser mereixedors d’una derrota que va ser massa càstig pels mèrits fets per uns i altres durant els 90 minuts.

Va començar fort l’equip local en els primers minuts del partit, on en un parell d’accions d’estratègia dur seriós perill a la porteria de Marc A partir d’aquest moment, el quadre blau es va fer amo i senyor del partit però sense trobar accions de perill que poguessin inquietar el meta Cris.

Els locals, ben plantats i tancats al seu camp avortaven qualsevol possibilitat de perill visitant. La manca de fluïdesa en la circulació de pilota condemnava uns lluiser que sense pressa però sense pausa intentaven avançar metres en l’entramat defensiu verdiblanc.

El primer acostament amb perill dels d’Moyano va arribar al minut 10 amb un xut des de la frontal de l’àrea d’Isaïes en què Cris en dos temps va aconseguir fer-se amb la pilota. A poc a poc el CCE anava trobant combinacions que l’acostaven al balcó de l’àrea migjornera. Una acció combinada entre Elliot i Bili als 12 minuts era el següent avís, la pilota es va anar alt per poc.

La primera acció perillosa verdiblanca va arribar al minut 28, una errada en la sortida de pilota del quadre visitant propici un robatori de Noè davant Miguel Pablo que Llonga comandament fora per molt poc.

Els de Moyano el seguien intentant però amb problemes, el quadre local tenia estudiat al CCE i sabia on podia fer-los mal. Un parell de contraatacs després recuperació eren els únics arrencades ofensius dels migjornes.

L’empat manava al marcador en el descans i la segona part marcaria l’esdevenir final del partit. La tònica de la trobada era la mateixa, els verdiblancs veient venir i els blaus amb la pilota als peus buscant la meta de Cris. Dificultat màxima per als de Moyano que no es trobaven còmodes i erraven en excés en la seva circulació.

Al minut 65, una pèrdua de pilota al centre del camp d’Alberto va propiciar una ràpida contra ben portada per Badia per banda dreta que centre per a l’arribada de Sales que afusellava a Marc i avançava al conjunt d’Alfonso Rico. Gerro d’aigua freda per al CCE que era conscient que podia patir el que va passar.

Amb el gol local, els de Moyano buscar més que mai la porteria migjornera deixant la seva rereguarda alguna cosa desguarnida. Les contres verdiblancas podien dictar sentència però el risc que s’havia de córrer era el necessari si es volia treure alguna cosa positiva de Los Nogales.

Amb el partit obert però sense ocasions clares per als blaus es va arribar al minut 80. Servei de banda per la part dreta de l’atac migjorner, la pilota que no és rebutjat per cap defensa blau, la pilota acaba als peus de Sales que després d’intentar-una vegada amb una gran aturada de Marc es va tornar a trobar el rebuig per ara sí , superar el porter visitant i posar el que fet i fet seria el definitiu 2-0.

Derrota per errors puntuals però derrota. La propera setmana toca reshacirse del pal rebut a Los Nogales i toca fer-ho rebent al At. Ciutadella a Ses Canaletes. Queda lliga.