Crónica 1ª Reg.: Binissalem «B» 1 – 1 Consell

Empate del Binissalem «B» ante el Consell

Binissalem «B»: Joaquin Llabres, Ramon M Mondejar, Fernando J Rey, Miguel Gomez, Sebastia Riutort, Angel Segura, Jaume Moya, Juan Moya, Raul Pastor, David Perez y Jaime Vachiano.

Sustituciones: Gabriel A Oliver por Sebastia Riutort (min.57), Bartomeu Cabrer por Joaquin Llabres (min.63), Ferran Alzamora por Angel Segura (min.77) y Guillem M Pou por David Perez (min.77)

Consell: Javier Fernandez, Joan Miquel, Daniel Palmer, Antoni R Crespi, Raul Niño, Andrei I Busuioc, Mateo Jaume, Sergio Gonzalez, Martin Blas, Evaristo M Muñoz y Juan M Diaz.

Sustituciones: Pedro Giralt y Felipe J Reynes

Goles: 0-1 Andrei I (min 44) y 1-1 Ramon M Mondejar Pou (min 89)

Árbitro: Francisco Jos Gonzalez Caballero. asistido por Antoni Prats Marti y Joan Prats Marti.

Tarjetas: Fernando J Rey (amarilla, min 44), Jaume Moya (amarilla, min 54), Ferran Alzamora (amarilla, min 88), Bartomeu Cabrer (amarilla, min 88), Raul Pastor (amarilla, min 88) y Juan Moya (amarilla, min 88) para el Binissalem «B». Raul Niño (amarilla, min 54), Javier Fernandez (amarilla, min 74), Joan Miquel (amarilla, min 76) y Sergio Gonzalez (amarilla, min 89) para el Consell.

Dia dolent per practicar el futbol, però el Consell arribava al Miquel Pons per disputar el Derbi del Raiguer contra el Binissalem B. La rivalitat entre els dos equips era palesa, i es notava a la graderia. Molt ambient, molta gent per presenciar el líder de la Primera Regional i molta gent vinguda de Consell.

El partit va tenir una nota negativa, el vent. Va ser una constant tot el partit i provocava que els jugadors no poguessin coordinar bé els bots de pilotes llargues o que tenguessin problemes per rebutjar pilotes de cap.

El Consell arribava amb tendència irregular, però en necessitat de treure punts ja que a les darreres jornades no havia tret bons resultats. Es presentava a Ca’n Fetis amb moltes baixes i només un canvi per realitzar de jugadors de camp. Sergi Company per amonestació, Miquel Pizà, Jonhatan Czerwiak, Fernando Vacas, Mateu Deyà per diversos problemes i lesions no podrien estar a disposició del tècnic del Consell. L’equip en quadre es va formar en unes línees molt juntetes, com és habitual en el Consell, i sortir ràpid al contraatac armat pel migcampista Sergi González, cap uns davanters i unes bandes molt ràpides. L’esquema es forma amb línea de quatre, amb Daniel Palmer actuant com a líder de la defensa i un mur constant, una altra línea de quatre al davant molt junta a la defensa, amb trivot format per Juan Díaz, Raul Niño i Sergi González, més lliure per tocar i amb més clara intenció, de fet no va realitzar cap rebuig, totes les pilotes les passava amb intenció, i l’altre home per banda, Andrei Busuoic, que donava ajudes constants a la defensa. Finalment dues puntes, una escorada a la dreta, Antoni Crespi, i l’altre jugador, Evarist Muñoz, amb més llibertat. A la porteria Mateu Jaume.

El Binissalem B seguia una altra jornada com a líder, després de la darrera victòria a fora camp. També sofria moltes baixes i a més hi hauria descansos a jugadors claus durant el que duim de temporada. Jose Campos continuava de baixa per lesió, i a la defensa s’hi sumava Joan Toni Villalonga per amonestació. Al davant, Miquel Simonet no pogué assistir al partit per qüestions familiars i Álvaro Guzman serà baixa definitiva a la plantilla blava. D’aquesta manera l’equip el formarien Jaume Vachiano sota pals, línea de quatre amb Jaume Moyà, que estrenava capitania, Raul Pastor a les bandes, Nando Rey i Ramon Mondéjar, que culminaria una de les seves millors actuacions del que duim de temporada. Doble pivot per Sebastià Riutort i Joan Moyà, donant descans a Biel Oliver, bandes per David Pérez i Joaquin Llabrés i dues puntes, Ángel Segura i Miguel Gómez. L’equip sortia a jugar amb pilotes llargues, aprofitant l’alçada de Miguel Gómez i la lluita d’Ángel Segura i tocar i tocar per aconseguir arribar a porteria contraria.

El vent jugaria una mala passada a l’equip local, però al minut de partit arribaria la primera jugada de gol. Joan Moyà treu una falta, i com sempre al cap d’un blau, a n’aquest cas Ramon Mondejar, que acabaria a les mans de Mateu Jaume. A partir d’aquí cap xut a porteria, només vent i joc per l’aire que dificultava els controls i feien que la pilota tornes enrere. El Consell no donava cap pilota per perduda i es disposava molt ben replegat, i el Binissalem intentava arribar a porteria contraria amb passades llargues a través de Nando Rey i les incursions de Raul Pastor. En una jugada aïllada i en el primer xut entre els tres pals en perill arriba el gol del Consell. Al minut 45+2 Andrei Busuoic recull una pilota, escorat a la banda esquerra, i per velocitat se’n va i xuta on no hi pot arribar Jaume Vachiano. 0-1 amb molt poc joc, habitual en el Consell, i el mateix que es va veure al partit d’anada.

A la segona part el Binissalem intenta tocar més en curt, gràcies a l’entrada de jugadors de refresc i aprofitar que tenia el vent a favor. Però tampoc disposaria d’ocasions o xuts, ja que no ho provava. Miguel Gomez ho intentaria en una jugada que aconsegueix girar-se, però Mateu Jaume trauria abaix. El Consell per la seva banda tendria el 0-2, en una altra jugada aïllada, i en un contraatac, amb el Binissalem amb tot per aconseguir l’empat, Antoni Crespi aconsegueix passar a l’àrea on Andrei Busuoic xuta de primeres, però aquesta vegada es troba amb Vachiano, que bloca.

El gol de l’empat arribaria en el minut 90+7. Passat els set minuts del temps reglamentari Barto Cabrer posa una pilota al punt de penal, i Ramon Mondéjar marca de cap a plaer, i torna a donar punts als darrers minuts de partit.

Molta feina per poder aconseguir un empat davant el Consell, que no ha deixat que el líder li guanyés i que durant quasi tot el partit no deixà que el Binissalem B n’hi sumés cap punt. De totes maneres seguirà una jornada més com a líder gràcies a la distància al segon classificat. Per la seva banda el Consell seguirà a mitja taula però s’acosta a la lluita per posicions més altes, a sis punts del tercer classificat.