Crónica 3ª Div.: Santanyí 0-2 Formentera

Derrota del Santanyí ante el Formentera

Alineaciones:

Santanyi: A. Lozano, Xisco Garí( Martinez, min.85), Nico, Estelrich, Lucho, Kiko, Simon, Raúl( Silver, min.71), J. Salvá, M. Sorell( Picó, mi.46) y Trontxo.

Formentera: Marcos, Adrian, Carlos Larra( Denis, min.43), Oscar, Armando, Carlos López ( David Pino, min.67), Winde( Kevin, min.48), José Moreno, Mourad, Diego Romero y Titi.

Goles: 0-1 min. 3 Carlos Larra; 0-2 min. 77 Denis.

Árbitro: Bermúdez Balbín.

Tarjetas: amarillas a los locales Xisco Garí y Trontxo, y a los visitantes: Mourad y Kevin. Expulsados por doble amarilla los locales: Simón, min.71; Picó, min.89 y Estelrich, min.91, y por roja directa al visitante Titi, min.21.

Comentario:

Partit fluix i amb molt aire el jugat aquest matí al municipal de Santanyi.

Se li posaria de cara molt aviat l’equip visitant, ja que en el min. 3 Carlos Larra rematava de cap a la xarxa, a la sortida d’un córner. Al min. 21 semblava que havia de ser un altre partit ja que l’expulsió per vermella directa al visitant Titi, deixaria al Formentera amb un home menys. No va ser així, l’equip visitant es va plantar bé al seu camp i va jugar bastant bé en defensa, tant així, que el conjunt local amb prou feines va inquietar la porteria visitant, defensada per Marc.

Al començament de la segona part, el conjunt local hauria la millor ocasió de tot el partit, on era el davanter J. Salvà que rematava amb el peu esquerre, però una bona intervenció de Marc, va impedir l’empat. Minuts més tard seria de nou el davanter, J. Salvà qui ho va tornar a intentar, aquesta vegada remata amb el cap una centrada des de la dreta, però la pilota va marxar per sobre de la porteria. Al min. 71 amb l’expulsió de Simon, es van acabar totes les opcions de marcar als locals, perquè si amb un home més no va ser capaç, en igualar en nombre, molt menys. Poc després vindria el definitiu gol de l’Formentera, obra de Denis. Per acabar d’arrodonir matí, l’àrbitre expulsaria dos jugadors més locals … acabant així el conjunt local, amb només 8 jugadors.

 

PAKETE JUTS para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.