Crónica 1ª Reg.: Calvia 0 – 1 Binissalem «B»

El Binissalem vence por la mínima a domicilio

Alineaciones:

Calvia: Lorenzo Andreu, Javier Revert, Alejandro Gil, David Van Dyck, Andres Salom, Juan M Romano, Antonio M Caliz, Sergio Paez, Byron Andres Caza, Arturo Risco y Javier Nadal.

Sustituciones: Jose M Gallardo por Alejandro Gil (min.15), Ruben Garcia por Sergio Paez (min.45) y Jose A Sanchez por (min.72)

Binissalem «B»: Jose Molina, Fernando J Rey, Raul Pastor, Miguel Gomez, Miquel Simonet, Ferran Alzamora, Gabriel A Oliver, Jaume Moya, Bartomeu Cabrer, Juan Moya y Juan A Villalonga.

Sustituciones: Joaquin Llabres por Ferran Alzamora (min.57), Sebastia Riutort por Juan Moya (min.65), David Perez por Bartomeu Cabrer (min.71), Jose Manuel por Miquel Simonet (min.77) y Angel Segura por Miguel Gomez (min.83)

Goles: 0-1 Juan Moya (min 1)

Árbitro: Raul Toro Hidalgo. asistido por Alejandro Murillo Yustos y Adrian Estevez Rodicio.

Tarjetas: Javier Nadal (amarilla, min 1), David Van (amarilla, min 89), Andres Salom (amarilla, min 89) y Arturo Risco (roja, min 89) para el Calvia. Juan A Villalonga (amarilla, min 67), Joaquin Llabres (amarilla, min 73) y David Perez (amarilla, min 89) para el Binissalem «B».

Comentario:

Comença la segona volta, i el Calvià rep al Binissalem B, en un partit marcat per les baixes del Calvià i les rotacions del líder. La nota amarga de la setmana l’havia posat el Ca’n Picafort, que es retirava de la competició.

Després del valuós empat aconseguit al camp del Son Cladera, el Binissalem anava al camp del Calvià, un d’aquells camps on es diu que es guanyen les lligues. Recuperava jugadors importants com Bartomeu Cabrer i Miguel Gómez, que sortirien d’inici, però perdia a Campos, que ja jugà tocat tota la segona part contra el Son Cladera i donava descans a uns del pilars del mig camp, Sebastià Riutort, per donar entrada a Joan Moyà, ja disponible per disputar aquesta segona volta, i en plena forma. També causaven baixa Jaume Vachiano, que tornava a gaudir d’una altra convocatòria amb el primer equip, i Ramon Mondèjar per enfermetat. El Binissalem B sortia amb Pep Molina sota pals, línea de quatre amb Nando Rey com a novetat, doble pivot per Biel Oliver i Joan Moyà, i variant tàctica, sortia amb un sòl davanter, Miguel Gómez i un mitja-punta, Ferran Alzamora. Bandes per Bato Cabrer, a l’esquerra, i la sorprenent banda dreta per Miquel Simonet.

El Calvià ha tengut una primera volta bastant irregular, més sòlid a casa, on només havia perdut un partit, i lluny de les posicions de descens, però a mitja taula. L’equip local ha tengut un final de primera volta desigual, amb tres empats i una derrota en els darrers quatre partits. Després del partit contra el Lloret, l’equip perdia els dos puntals del mig camp, Xavier Oriola i Pablo del Castillo, que es troben a l’espera de que el comitè dictamini la sanció. L’equip sortia amb l’habitual Llorenç Andreu sota pals, Alejandro Gil, que sofriria una lesió sent substituït al minut 15 per Jose Gallardo, Andreu Salom, David Van Dyck i Javier Nadal a la defensa, al mig camp entraria el tanc Javier Revert, acompanyat per Sergio Paez, Juan Romano i Byron Caza, com enllaç Arturo Risco, i a la davantera l’home amb més perill, Antonio Caliz.

Comença el partit, i als 70 segons canvi de signe. Una falta a la frontal l’executa Joan Moyà superant la barrera i clavant-la en tota l’esquadra. L’àrbitre podria xiular el final del partit, per què el Binissalem no mostra fissures, té molt d’ofici i ofereix ajudes constants al mig camp. El Calvià intentava sortir jugant la pilota i aprofitar individualitats de les bandes per arribar a porta contrària. Javier Revert distribuïa, però els jugadors del Raiguer corren els 90 minuts, i tenen fam i la pressió es constant, robar ràpid i armar l’atac des d’on sigui.

No va ser un partit amb ocasions clares. El Calvià només tengué una oportunitat i s’estavellà al travesser. A la represa de la segona part una pilota aïllada i dividida la guanya Antonia Caliz que treu un xut, la toca Pep Molina i pega al travesser.

Al final del partit els nervis s’apoderaren del Calvià, que ho provava a pilota aturada, i en una falta al mig camp Arturo Risco va veure la targeta vermella per una agressió a David Pérez, que li havia fet la falta.

Un partit menys, queden 17 jornades i el Binissalem B és més líder ja que es troba a 9 punts del segon classificat actual, el Port de Sóller. El Calvià veié quant és de difícil jugar-li i aconseguir premi contra l’equip del Raiguer, ja que planteja cada partit d’una manera diferent per aconseguir els tres punts, i té una banqueta i un bloc ampli i saludable.

 

 

 

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.