Crónica Preferente: Xilvar 3 – 2 S’Horta

Xilvar: Joan A Mayol, Gabriel Martorell, Jaume Alomar, Juan Coll, Enzo D Mieres, Gabriel Amengual, Antoni R Rotger, Llorens Coll De, Manuel Perez, Fernando Sastre y Mostafa Jama.

Sustituciones: Miguel A Marquez por Manuel Perez (min.55), Josep Mir por Gabriel Martorell (min.66), Lorenzo A Reynes por Antoni R Rotger (min.80) y Jose A Blanco por Fernando Sastre (min.90)

S’Horta: Javier Julia, Juan Vidal, Christian Ferriol, Benjamin Hernandez, Andres Iniesta, Mouhssin Bousbaa, Joaquin Vidal, Oscar Nchuchuma, Yassine Bousbaa, Luis Perez y Adrian Torrejon.

Sustituciones: Manolo Mondejar por Oscar Nchuchuma (min.46) y Juan F Salguero por Mouhssin Bousbaa (min.73)

Goles: 1-0 Mostafa Jama (min 9), 2-0 Manuel Perez (min 16), 3-0 Fernando Sastre (min 41), 3-1 Luis Perez (min 52) y 3-2 Luis Perez (min 70)

Árbitro: Damian Sebastian Ferretjans Arrom. asistido por Mateo Busquets Ferrer y Denis Deian Piloca.

Tarjetas: Manuel Perez (amarilla, min 21), Gabriel Martorell (amarilla, min 38), Miguel A Marquez (amarilla, min 77), Joan A Mayol (amarilla, min 80), Enzo D Mieres (amarilla, min 85), Mostafa Jama (amarilla, min 90) y Jaume Alomar (amarilla, min 90) para el Xilvar. Adrian Torrejon (amarilla, min 40), Manolo Mondejar (amarilla, min 41) y Javier Julia (amarilla, min 78) para el S’Horta.

Dues parts ben diferenciades les disputades avui al camp de Selva.

L’equip visitant ha disposat de dues clarissimes ocasions en els cinc primers minuts, pero despres els jugadors locals han dominat per complet aquesta primera part,

Després de una pressio de Manu la pilota li arriba a Mosta que inaugura el marcador. És Manu qui marca el segon gol aprofitant una gran passada de Gabi al minut quinze.

Nando de esplendit llançament de falta marcava el tercer casi acabant la primera part. Pareixia que cauria una golejada, ja que els sortarrins parexien entregats i sense timó ni bruixola.

Tot just començada la segona part , jugada embullada a l’area selvatgina, pareix que la pilota entra a la porteria i l’assistent no dubte ni un segon i marca gol al àrbitre, En favor del assistent s’ha de dir que el porter local ha dit que si que havia entrat la pilota.

Aquest gol ha donat ales als visitants i ha enfonsat als locals, que han abaixat els brassos i s’han tirat a darrera. Al mint 26 de aquesta segona part, Xino, autentic malson per la defensa local, en jugada espectacular , que sen ha anat desde el mig del camp sense que ningu el pogués aturar i quan ha estat a la frontal de l’àrea de fort i colocat xut establia el segon gol.

El s’Horta ha cercat el gol de l’empat durant els darrers vint minuts , pero entre mala sort i alguna gran aturada de Mayol han fet impossible que arribás el merescut empat.

Es dificil de entendre que un equip que guanya 3-0 tan facilment després ha de pasar tanta pena i es de lloar com un equip perdent 3-0 no baixa els brassos i va a per el partit com ha fet el S’Horta. I es dificil de entendre com aquest equip esta situat tan abaix de la taula classificatoria. Mentre que el C.E Xilvar es situa a les portes de tornar a jugar el playoff de ascens.

El trio arbitral ha estat bastant correcte, Potser a la segona part ha mostrat massa targetes per tan poc