Crónica 1ª Reg.: Son Cladera 1 – 1 Binissalem «B»

El Binissalem «B» empata a domicilio

Alineaciones:

Son Cladera: Pablo Palomo, Miguel A Roca, Jaime Mateu, Demetrio Chele, Juan Guijarro, Jose R Molto, Mikel Cillan, Pablo Lesniewski, Jesus Marquez, Jordi Florit y Josue Diez.

Sustituciones: Alejandro Garau por Juan Guijarro (min.46), Rafael Ferragut por Mikel Cillan (min.64), Alberto Maldonado por Jose R Molto (min.87) y Souleymane Ndong por Jesus Marquez (min.87)

Binissalem «B»: Jose Molina, Jose A Campos, Miquel Simonet, Sebastia Riutort, Angel Segura, Guillem M Pou, Gabriel A Oliver, Jaume Moya, Jose Manuel, Juan A Villalonga y Raul Pastor.

Sustituciones: David Perez por Guillem M Pou (min.55), Ferran Alzamora por Angel Segura (min.61), Ramon M Mondejar por Sebastia Riutort (min.80) y Joaquin Llabres por Jose Manuel (min.88)

Goles: 0-1 Juan A Villalonga (min 38) y 1-1 Jose R Molto (min 58)

Árbitro: Santiago Verger Verdera. asistido por Juan Alberto Martinez Fernadez y Alejandro Murillo Yustos.

Tarjetas: Josue Diez (amarilla, min 37) y Alberto Maldonado (amarilla, min 59) para el Son Cladera. Miquel Simonet (amarilla, min 15), Guillem M Pou (amarilla, min 45), Sebastia Riutort (amarilla, min 46), Jaume Moya (amarilla, min 68), Juan A Villalonga (amarilla, min 69) y Ramon M Mondejar (amarilla, min 82) para el Binissalem «B».

Comentario:

Aigua i fred en el partit de la jornada, entre el segon classificat, el Son Cladera, i el líder, el Binissalem B. Pluja durant quasi tota la primera part, que agafà mes força durant el descans per acabà desapareixent a la darrera mitja hora de partit.

El Binissalem B venia al camp del segon classificat amb l’objectiu de mantenir la distància de 7 punts o bé ampliar-la. Disposà un equip molt replegat, amb línea de quatre al darrera, Jaume Moyà, Raúl Pastor als laterals, i Joan Toni Villalonga i Jose Campos com a centrals, aquest darrer jugà tota la segona part tocat després d’un fort cop al genoll. Doble pivot molt junt davant la defensa, Biel Oliver i Sebastià Riutort, i dos interiors amb més vocació defensiva que ofensiva, Jose Pedrosa i Guillem Pou. Al davant Ángel Segura per lluitar i Miquel Simonet per desbordar. A la porteria tornaria Pep Molina. L’equip arribava amb baixes importants, Bartomeu Cabrer per acumulació d’amonestacions i la de Miguel Gómez que debutaria amb el primer equip, el Binissalem de la 2-B.

Per altra banda, el Son Cladera necessitava els tres punts, ja que ha entrat en una dinàmica negativa de resultats, però no així de joc i no podia deixar que la distància cap al líder s’ampliés. Dels darrers cinc partits només havia sumat una victòria a casa, tres derrotes a fora i un empat a casa. L’equip local realitza un futbol de combinació per arribar al seu objectiu, moltes ajudes, canvis de posició i aprofitar la presència del pichichi de la categoria, Josue Díez. Tàcticament disposà l’equip de gala, una línea de quatre al darrera, amb el fi jugador Demetrio Chele com a lateral esquerra, l’alt pivot, Pablo Lesniewski al davant de la defensa, dos extrems, Jose Molto i Mikel Cillan, dues mitges-puntes, Jesus Márquez i Jordi Florit, i al davant el davanter referència, Josue Díez. No s’observaren baixes importants.

El partit comença amb deu minuts de domini visitant, amb arribades a pilota aturada fins que l’equip local agafa la pilota i intenta rompre la muralla del Binissalem B. Els canvis de posicions i les parets del Son Cladera no pareixien trastocar molt els plans del líder, ja que l’equip local no pogué realitzar cap jugada clara de gol fins a les acaballes de la primera part. D’aquesta manera, amb el domini de la pilota per part de l’equip local, en una falta a la frontal de l’àrea arriba el penal.

Al minut 37 Biel Oliver llença una falta intentant superar la barrera i impacta a les mans de Josué Díez dins l’àrea. L’àrbitre assenyala el punt de penal sense cap tipus de dubte ni discussió ja que era clar. L’encarregat de xutar seria Joan Toni Villalonga, que com és habitual no es posa nerviós i marca a la banda esquerra del porter, enganyant-lo. El gol seria el primer xut de tota la primera part, i el partit es posava molt bé pel Binissalem. La resposta vendria al final de la primera part, quan en una pilota llarga deixa tot sòl davant el porter a l’extrem del Son Cladera, Mikel Cillan que remata, però Pep Molina la treu abaix amb la cama cap a fora de banda. El fora de banda es treu en llarg i el petit jugador Jose Molto aconsegueix rematar de cap, però a les mans de Pep Molina.

La segona part el Son Cladera posaria una marxa més, ja que el resultat posava al Binissalem B a 10 punts. La primera jugada seria al minut 50 quan Alejandro Garau, que acabava d’entrar, treu una falta que s’enverina, però Pep Molina envia a córner. Dos minuts després una altra falta escorada a la banda dreta la treu ràpida Josué Díez cap a Mikel Cillan, que gràcies a una sèrie de rebots supera a Joan Toni Villalonga i Jose Campos i aconsegueix rematar, però entre la defensa i Pep Molina la rebutgen cap al mig camp. La insistència fa que la següent jugada arribi el gol de l’empat. En una entrada Raúl Pastor del Binissalem B queda estès al terra i el Son Cladera ho aprofita per entrà per la seva banda on Mikel Cillan envia la pilota al punt de penal on s’hi trobava Jose Molto que l’engalta i entra dins la porteria. Era el minut 58 de partit.

Al minut 70 es produeix la jugada que hagués pogut fer que els tres punts quedessin a casa. Josué Díez cau a l’àrea quan intentava girar-se per rematar a porteria. L’àrbitre xiula penal i Josué Díez agafa la pilota per rematar. Xuta fort a la dreta del porter i Pep Molina endevina la trajectòria i rebutja cap a banda, evitant que el Son Cladera s’avancés en el marcador.

Així i tot el Binissalem tendria la seva jugada per endur-se’n els tres punts. Miquel Simonet desborda i guanya una pilota per velocitat a la defensa local, s’escora però xuta per damunt el porter, que l’arriba a tocar i la defensa aconsegueix treure quan la pilota ja entrava.

D’aquesta manera arriba el final del partit i els dos equips de d’alt es reparteixen els punts, afavorint més al Binissalem que al Son Cladera. A la següent jornada el Son Cladera rep al difícil Port de Sòller, quart classificat, i el Binissalem B visita el camp del Calvià assentat a mitja taula.

 

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.