Crónica 3ª División: Santanyí 3-3 Felanitx

El Santanyí empata ante el Felanitx

Santanyi: González, Angel C., Xisco Garí, Nico, Estelrich, Raúl(Picó, min.73), Lucho, Kiko, Silver(Jaime, min.82), M. Sorell(T.López, min.54) y J. Salvá.

Felanitx: Josemi, Toni Muñoz, Roca(Dani, min.73), Sete, Peñaranda, Alcolea, Tomeu Vidal, Sancho(Rigo, min.82), Alberto, Toñito y Berna(Cristofer, min. 68).

Goles: 1-0 min. 26 J. Salvá; 1-1 min.51 Peñaranda; 2-1 min. 63 Kiko; 2-2 min. 70 Tomeu Vidal; 3-2 min. 86 Nico ; 3-3 min 91 Dani.

Árbitro: Luis de Oleza de España, mala actuación.

Tarjetas: por el santanyí amarilla a Juan Salva min. 33 y Andres Nicolau min. 36 y por el Felanitx amarillas a Antonio Peñaranda min. 51, Bartolome Vidal min. 70, Daniel Algaba min. 90

Partit amb força vent i una mica d’aigua qual a jugat aquesta tarda al municipal de santanyi. Tampoc passarà a la història pel joc practicat, perquè encara que el marcador final hagi estat d’empat a 3, a estat fluix per a l’espectador. El conjunt local es posaria per davant en el marcador fins a tres ocasions, neutralitzades també pel conjunt visitant. El primer gol seria obra del davanter local J. Salvà, en rematar de cap una centrada des de l’esquerra de Estelrich. Amb aquest únic gol es arribaria al descans. A la reanudacion empataria el felanitx per mediació de Peñaranda. Minuts més tard es tornaria a avançar el conjunt local, amb una diana per Kiko, en rematar una jugada de J. Salvà. Set minuts després tornaria a empatar el conjunt visitant, gol anotat per Tomeu Vidal. A falta de quatre minuts, seria el central Nico qui marcaria un golàs, al xutar des de fora de l’àrea a l’escaire del porter visitant. I passant ja del minut 90 seria el visitant Dani q