P. B. Els Tamarells fou ahir guardonada en la 1ª Gala de l’Esport. Avui celebrem el col·loqui amb Carles Naval i Manel Vich.

Presidente de La Penya Sebastian Oliver recogiendo el premio
Ens congratula comunicar-vos que ahir vespre la nostra penya fou guardonada en la 1ª Gala de l’Esport a Santanyí, per la tasca socio-esportiva que ha promogut l’entitat en el terme. Des d’aquí volem agrair a l’Ajuntament de Santanyí aquesta consideració i donar l’enhorabona a la resta de distingits.

Per altra part, recordar-vos que aquesta nit a les 20’30 h. en la Casa de Cultura de Felanitx tindrà lloc el col·loqui «Quasi un segle en el Barça», en el marc del nostre 10è aniversari, on intervindran:

– MANEL VICH, la veu del Camp Nou. Des de l’any 1956 és la persona que ha donat sempre les alineacions en els partits en que el F. C. Barcelona juga com equip local. Ha estat testimoni directe de mils de jugades, anècdotes i vivències.

– CARLES NAVAL, delegat del primer equip. Des del 1972 forma part del club, i des del 1987 com a delegat al costat dels millors entrenadors i jugadors. Coneix a fons totes i cada una de les estrelles que han vestit la samarreta del F. C. Barcelona en els darrers 25 anys.

– PERE JORDÀ, delegat del Consell Consultiu, representant a les penyes barcelonistes de les Illes Balears des del 2005.

Vos hi esperam a tots, segur que en gaudireu. Deixarem un espai de temps per si voleu fer preguntes referents a l’amplia trajectòria dels participants en el col·loqui.

P. B. Els Tamarells, 10 anys fent penya !!

La Junta Directiva

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.