Xerrada de Formaciò CE Constancia 27 Desembre

Miquel Gomila

Continuant amb la filosofia del club sobre la formació permanent dels entrenadors, i després de sis reunions formatives ja realitzades durant aquesta temporada, el C.E. Constància organitza una xerrada més de formació. Serà el dia 27 de desembre pels seus entrenadors i també per aquelles persones interessades que no pertanyin al club.

La xerrada tindrà lloc a les oficines del Club del C.E. Constància (sala de juntes del Nou Camp) i començarà a les 19 hores.

El ponent de la xerrada serà en Miquel Gomila Andreu, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i actualment preparador físic i segon entrenador del RCE Espanyol B.

Els continguts de la xerrada seran:

1- Optimització del temps útil d’entrenament

2- Proposta d’entrenament tècnic en el futbol en les diferents etapes de formació del jugador

3- Xerrada sobre aspectes d’alt Rendiment en el Futbol

També intervindrà el coordinador esportiu del futbol base Miquel Grimalt, formador dels entrenadors del club, que contextualitzarà els continguts presentats en les diferents etapes del projecte esportiu del club desenvolupat per ell mateix: iniciació, formació, perfeccionament i rendiment.

Comentar també dins aquest apartat de formació que aquesta temporada el club compte amb un departament de psicologia esportiva que treballa tots aquells aspectes més actitudinals dels entrenadors i jugadors.

L’objectiu és millorar tots aquells aspectes relacionats amb l’educació emocional, habilitats socials i valors, que segurament tindran un paper essencial en l’èxit esportiu tant de jugadors com d’entrenadors i que contribuiran a la vegada a la formació com a persones.

Aquesta setmana passada a cada jugador del futbol base se li va entregar un informe personalitzat on hi ha avaluats i valorats tota una sèrie d’ítems tant esportius com actitudinals sobre la seva evolució des de principi de temporada fins ara. Informe que servirà per millorar diferents aspectes i que a la vegada servirà per a que pares i mares estiguin informats sobre les activitats desenvolupades pels seus fills en el club i la seva evolució respecte als continguts treballats fins el moment.

Aprofitar per desitjar-vos a tots i totes unes Bones Festes.

Rafel Palou

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.