Crónica 3ª División: Santanyi 2-0 Mercadal

El Santanyi vence al Mercadal

Alineaciones:

Santanyi: A. Lozano, Xisco Garí, Nico, Estelrich, T. López, Lucho, Silver(Donato, min.51), Ganea, Simón, Raúl(J.Salvá, min.46) y M. Sorell(Picó, min.61).
Mercadal: Cristian, Mas(Joel, min. 74), Seguí, Galmés(Héctor, min. 67), Capó, Jandro, David, Javi, Robert, Rubén y Marc(Barceló, min.22).
Goles: 1-0 min. 63 J. Salvá; y 2-0 min. 85 J. Salvá.
Árbitro: Benavent Rodriguez.
Tarjetas: Amarillas a los locales: Lucho, Raúl, J. Salvá y Donato y al visitante Seguí y Roja directa a Cristian min.22.
Comentario:

Partit no gaire vistós el que s’ha jugat aquesta tarda al municipal de Santanyí, encara que això si, les ocasions més clares van ser per part de l’equip local. Aviat se li posaria de cara el partit en ser expulsat el porter visitant per vermella directa en el min.20 en tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea. Abans d’aquesta jugada, els locals havien tingut ja dues ocasions clares, una per part de T.López i un xut de fora de l’àrea de Ganea.

A la segona part més del mateix, ocasions per als locals; min. 61 centre de Ganea des de l’esquerra a qui no arriba a rematar T. López i després Donato va disparar fora. A la següent jugada arribaria el primer gol, obra de J. Salvà que havia entrat a la segona part, en rematar de cap una centrada de Ganea.

Al min. 72 una altra gran ocasió local, amb els mateix protagonistes, aquest cop seria Ganea qui remataria, després d’una paret amb J. Salvà. I en el min.85 el definitiu gol del partit, obra també del davanter J. Salvà, que remataria sense deixar botar una centrada des de la dreta de Donato, gran gol … i per fi el Santanyí torna al camí del triomf.

 

Pakete Juts para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.