Crónica Infantiles Menorca 1ª fase Classf. Copa (1ª Reg. Any-1999): CCE Sant Lluis 0 – 7 MENORCA AT del MENORCA

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Alex Arcos, Joan Marc Venegas, Carlos Pons, Benjamin Vicente Fernandez, Joaquin Guarino, Mateu De La Viuda Borras, Xavier Venturini, Joan Pons, Francisco Javier Garcia y Ismael Ruiz.

Sustituciones: Antonio Manuel por Victor Cicuendez (min.42), Lluis Camarena por Joaquin Guarino (min.44), Lev Santiago por Xavier Venturini (min.44), Hugo Fernandez por Mateu De La Viuda Borras (min.55) y Joan Sintes por Joan Pons (min.57)

MENORCA AT del MENORCA: Jose Enrique, Francisco Vico, Carlos Lluch, Eric Camps, Alex Romero, Bryan Santiago, Ayman Benet, Alex Guarino, Alex Sintes, Pau Catchot y LlorenÇ Olives.

Sustituciones: Luciano Roberto por Ayman Benet (min.42), Ivan Pons por Jose Enrique (min.48), Juan Baltazar por Francisco Vico (min.54), Francisco Sola por Bryan Santiago (min.56) y Sergio Quintans por Pau Catchot (min.62)

Goles: 0-1 Alex Guarino (min 11), 0-2 Alex Guarino (min 23), 0-3 Francisco Vico (min 32), 0-4 Alex Guarino (min 47), 0-5 Luciano Roberto (min 49), 0-6 Francisco Vico (min 54) y 0-7 Francisco Sola (min 68)

Árbitro: Candido Lucero Sanchez.

Tarjetas:Lev Santiago (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Treball de futur, és el que van realitzar aquest passat dissabte els Infantils de Felip i Lluís davant un Menorca At. molt superior des del principi i que es va portar justament els tres punts de la seva visita a Ses Canaletes.

La tasca defensiva local va ser bona tot i els set punts encaixats donada l’aclaparadora superioritat tant física com tècnica dels maonesos. Van demostrar els locals ser un equip ben treballat i amb les idees clares de com han de treballar però al final la qualitat del rival va poder amb tot això.

Els primers 15 minuts van ser d’igualtat al marcador però no en el control del partit i que els blaugranes assetjaven la porteria de Víctor on l’entramat defensiu lluiser anava traient aigua com podia.

La tònica després del pas per vestidors va ser-ne, una Menorca At. bolcat i un CCE tancat per aturar les envestides visitants. Guarino, Santin, Vico i Sola van aconseguir perforar la meta local per tancar el partit en un contundent 0-7 en el qual poc més van poder fer els locals.

A falta d’una jornada per a la finalització de la Copa el creixement d’aquest equip a estat notable, a partir del començament de la Lliga comença “La seva Lliga”, toca demostrar l’après.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.