Crónica 1ª Reg.: Sineu 1 – 0 Son Cladera

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Sineu: Bartomeu Llompart, Juan Barcelo, Rafel Mestre, Rafel Oliver, Jordi Gaya, Gabriel Gelabert, Francisco Quetglas, LlorenÇ Gelabert, Joan M Bergas, Antonio Sanchez y Juan Beltran.

Sustituciones: Pere J Florit por Jordi Gaya (min.19), Luis S Rayo por Antonio Sanchez (min.62), Marc Solier por Rafel Mestre (min.69) y Francisco J Cortes por Pere J Florit (min.85)

Son Cladera: Pablo Palomo, Marcos Vidal, Jaime Mateu, Demetrio Chele, Miguel A Roca, Alberto Maldonado, Jesus Marquez, Pablo Lesniewski, Mikel Cillan, Jose R Molto y Josue Diez.

Sustituciones: Fabio M Mendes por Alberto Maldonado (min.61), Francisco Cantallops por Jesus Marquez (min.82), David Gelabert por Pablo Lesniewski (min.82) y Souleymane Ndong por Jose R Molto (min.82)

Goles: 1-0 Gabriel Gelabert (min 66)

Árbitro: Raul Toro Hidalgo. asistido por Isaac Gutierrez Rodriguez y Francisco Alonso Mas Rodriguez.

Tarjetas: Joan M Bergas (amarilla, min 70), Rafel Oliver (amarilla, min 76) y Marc Solier (amarilla, min 78) para el Sineu. Pablo Lesniewski (amarilla, min 50), Mikel Cillan (amarilla, min 55), Jose R Molto (amarilla, min 59), Marcos Vidal (amarilla, min 80) y Josue Diez (amarilla, min 89) para el Son Cladera.

Comentario:

Ha arribat la 16 ena jornada de competició i a Son Matgi ens ha visitat el segon classificat, el Son Cladera amb 33 punts i de 15 partits jugats fins ara: 10 de guanyats, 3 empatats i només 2 perduts. A priori un rival molt dificil.

Els locals han començat aquest partit classificats a la 12ena posició amb 23 punts i de 15 partits jugats; només: 6 victories i 4 empats; la resta: 5 derrotes.

Abans de començar la crònica d’avui i en pla humoristic hem de donar l’enhorabona al o la qui ha fet els cartells dels partits que jugaven els equips del Sineu; ja que com podeu veure a les fotografies resulta que el Son Cladera l’ha baptiat com a SON LLADENA. Espero que la directiva d’aquest equip tengui el detall d’enviar a la directiva del Sineu un plànol de Palma detallat dels topònims de les barriades d’aquesta ciutat.

No massa nombre d’aficionats com ja es costum però hem de dir que el temps ha estat molt agradable per a la pràctica de l’esport i presenciar un partit de futbol.

La primera part ha estat de molt bon joc per ambdós equips sense escatimar esforços i que ha arribat al descans amb empat a cero gols, però que amb un poquet de sort tant els locals com els visitants han tingut oportunitats per obrir el marcador.

Als 5 minuts una falta treta per en Joan Marc en primera instància es rematada per en Parrita qui de cap dona la pilota al seu germà en Llorenç i aquest molt batallador tot el partit pero sense encert remata fora de la porteria defensada per Pablo.

Com deïem abans els dos equips lluitaven molt per arribar a les porteries contraries però el Sineu avui ha sortit «molt enxufat». Min. 11: Jordi remata una pilota a la frontal del area visitant i el seu remat es desviat per la defensa del Son Cladera a corner.

Min. 18: Jordi que feia un bon partit com la resta dels seus companys s’ha lesionat a l’abductor esquerra i ha estat substituit per En Pere Florit; donant aquest canvi més joc ofensiu als locals.

Min. 19: El jugador Josue del Son Cladera remata una treta de corner de cap i la pilota surt per poc fora de la porteria local.

Min. 20: Gran xut de Toni Sanchez el davanter local que passa a pocs centimetres de l’escaire dret de la porteria de Pablo.

Min. 27: Corner a favor dels locals que treu Joan Marc i Juan Beltràn de cop de cap envia l’esfèrica fora de la porteria rival.

Min. 30: Bona oportunitat de Parrita pero entre la defensa i el porter visitant Pablo desbaraten la jugada.

Min. 32: Una nova ocasió dels locals a càrrec de Llorenç qui tot sol devant el porter visitant tira la pilota fora de la porteria.

Min. 33: Bon xut de Raulito a passada de Ayran el millor jugador dels visitants per la seva tècnica i les seves pujades a la porteria local aixi com els bons passis que ha donat als seus companys. La jugada acaba amb la pilota que surt fora de la porteria de Boby.

Min. 38: Una altra bon xut de Josué que rebutja amb els punys el porter local.

La segona part ha estat jugada amb més precaucions defensives pels dos equips; i per tant i ha hagunt menys arribades clares a les arees i menys joc ofensiu; aixi i tot s’ha vist un bon futbol que ha fet que els espectadors disfrutassin per primer cop aquest any al camp de Son Matgí.

Les millors jugades han estat les següentes:

Min. 58: Treta de falta al mig del camp de Pere Florit i damunt l’area Joan Beltràn remata amb la mà i la pilota s’introdueix dintre la porteria. La falta es siulada per l’àrbitre amb molt d’acert i el

que creïem com a primer gol dels locals no puja al marcador. L’àrbitre s’ha oblidat de mostrar-li la targeta groga al jugador local. Aquest fet ha encès els ànims de la banqueta visitant ja que s’han queixat de l’actitut del trio arbitral de siular en contra dels seus interessos.

Min. 60: El porter local Boby i Josue han xocat amb molta força i han estat atesos pels sanitaris sense cap conseqüencia perillosa per ambós jugadors.

Min. 66: Pere Florit de bell nou treu una falta de gairabé 30 metres i la pilota botant enmig de defensors visitants i davanters locals entra dintre la porteria del Son Cladera. 1.0 a favor dels locals.

Min. 68: Josue el davanter més incisiu del Son Cladera remata fort però molt alt per damunt la porteria local.

Min. 69: A treta de falta Miki el defensor visitant remata de cop de cap però també la pilota surt fora de la porteria sineuera.

Min. 72: Xut fluix i amb poca perillositat de Jakub que atura Boby.

Min. 73: Xut directe de falta de Ayran i atura una altra vegada Boby molt segur.

El Son Cladera jugava molt ofensivament i amb ganes d’escursar el marcador quan abans millor, pel que la defensa del Sineu s’ha hagut d’emplear a fons fins a les acaballes del partit.

Amb un ràpid contracop Xisco Quetglas passa la pilota a Llorenç i quan el porter Pablo sortía de la seva porteria ha intentat passar-li aquesta per alt però el porter l’ha aturada.

Min. 75: Llorenç agafa una pilota dintre l’area petita visitant i el seu dispar s’estavella contra el pal esquerra de la porteria de Pablo. Facilment hagués pogut convertir-se en el gol de la tranquilitat.

Min. 79: El mister visitant se juga el tot pel tot i fa tres canvis d’una tacada donant més caire ofensiu al seu equip.

Min. 85: Una nova falta que treu Ayran i torna rematar de cop de cap Josue sense més perill.

Min. 86: El juvenil Xixco Cortès fa una bona passada a Llorenç a l’espai interior front a l’area grossa rival i el seu dispar devant la sortida de Pablo surt fora.

L’àrbitre ha afegit tres minuts de joc que han estat més llargs i agònics pels locals però també no aprofitats pels visitants.

Hem dit que el millor jugador del Son Cladera ha estat Ayran i pels locals destaquem al sempre segur Xisco Quetglas per la seva tasca defensiva, per la tranquilitat que dona al seu equip i per les bones jugades ofensives que surten de les seves botes. Hem d’afegir a n’aquest apartat que En Llorenç avui ha estat molt lluitador però sense sort i que en Pere Florit amb el seu gol ha donat tres punts molt valuosos al seu equip.

L’àrbitre el senyor Raúl Toro i els seus auxiliars els senyors Isaac Gutierrez i Francisco A. Mas han estat molt bé interpretant el joc amb bona tècnica, fisicament perfectes i han mostrat la seva autoritat molt serenament fent cas omis a les paraules ofensives de la banqueta visitant, més en el segon temps. La nostra nota es de notable.

El tècnic del Son Cladera ha refusat fer-nos cap declaració mostrant-se molt molest amb l’actuació arbitral.

L’esportivitat i les bones maneres pel que ens ha insinuat no creïm que són el seu fort. Llàstima i pitjor per ell.

Toni Florit del Sineu ens ha manifestat que avui s’havia jugat un els millors partits a casa en el que duim de campionat devant un equip -segon classificat- amb molt d’ofici; molt bó defensivament i molt perillós al contracop.

S’ha aconseguit a la fí intensitat en el seu equip durant els 90 minuts; cosa que s’ha millorat en referència a anteriors partits.

Ara abans de Nadal han de intentar conseguir els propers tres punts en joc a Calvià per tal de mantenir-se amb ilusió a la part alta de la taula classificatoria.

Manifesta per acabar que al seu equip hi ha hagut moltes baixes de jugadors per diferents problemes personals i reconeix que tenen les portes obertes a futures possibles incorporacions de nous jugadors a n’el mercat d’hivern.

La propera jornada; la nro. 17, el Son Cladera rebrà a casa seva al Bunyola i el Sineu vistarà al Calviá.

Nota d’acomiadament:

Amb aquesta crònica aprofito per anunciar a tots els lectors i seguidors de Futbol Balear que per raons personals i després d’una temporada i mitja resumint en cròniques els partits jugats pel Sineu, deixar de fer-ho; desitjant a la vegada a tots els aficionats, socis, cos tècnic i jugadors del equip sineuer tot el millor.

Com no també, i per acabar voldria fer un reconeixement public a la bona i encomiable tasca duita per «Futbol Balear» per tal d’ajudar i donar suport als equips base i als clubs més modests dintre les Illes Balears. Esper i desijto que sigui per molts d’anys.

 

 

Sebastian Darder T. para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.