Crónica Alevines Menorca F-7 1ª fase Classf. Copa (2ª Reg. Any-2002): Penya Ciutadella Esportiva «C» 1 – 1 CCE Sant Lluis «B»

jugada del partido

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva «C»: Andreu Orfila, Magi Benejam, Julio Cansado, Sergi Rebora, Jaime Anglada, Klever Javier Moreira y LlorenÇ Bosch.

También jugaron: Miguel Angel, Marc Moncada, Xavier Juan, Victor Adrian y Nehuen Gabarru

CCE Sant Lluis «B»: Aaron David, Sergi Pons, Guillem Bosch, Joel Pons, Abel Gonzalez, Sergi Venegas y Joan Pons.

También jugaron: Adria Olives, Fernando Danuzzo, Ariadna Segui, Jose Pulido y Sergi Lopez

Goles: 1-0 Magi Benejam (min 6) y 1-1 Sergi Lopez (min 32)

Árbitro: Magi Moll Pascual.

Comentario:

Just empata a un l’aconseguit pel Aleví B en la seva visita a Son Marçal per afrontar un Penya Ciutadella que igual que els lluisers van posar tota la carn a la graella i emportar-se la victòria. Els de Chus acudien a la trobada amb uns objectius prèviament marcats pel cos tècnic, tant a nivell col · lectiu com individual, i saben bé ells que van aconseguir aconseguir molts d’ells per mor a la concentració ia les ganes de demostrar que són uns nois molt aplicats.

Es inici la trobada amb un quadre local molt més controlador de la pilota però sense inquietar amb molt perill a un CCE que inici el matx molt ben situat i que li donava seguretat defensiva. Passant els minuts, els dos equips no aconseguien aconseguir alguna situació clara de perill, fins que els locals es van avançar en el marcador al tram final del primer quart amb un gol de Magí Benejam que avançava als ciutadellencs.

El gol no va fer desviar l’objectiu dels de Chus, que va començar el segon quart amb molt més encert en la passada, situació que li donava més arribada a l’àrea rival. Tots dos equips volien imposar el seu domini però la trobada era molt disputat i no aconseguia decantar-se per cap costat. En una jugada sense aparent perill per als locals, va arribar el gol de la igualada, després d’un rebuig del lluiser López que el porter va errar en el seu blocatge fent que la pilota s’introduís a la seva porteria. Amb el partit igualat, tots dos conjunts van marxar a vestidors per refrescar les seves idees.

Amb molta valentia van sortir tots dos conjunts al tercer quart cosa que va fer que la trobada s’obrís una mica més i en què els locals van sortir beneficiats d’això, amb tant descontrol. Va tenir el porter blavós Aaron d’esforçar per evitar les envestides del Penya, situacions que algunes evitaven seus companys en defensa i altres en les que ell, havia de donar el màxim.

Si el tercer quart va ser obert, no cal dir de l’últim, on el descontrol va arribar a tal punt que tots dos conjunts van perdre les seves posicions, situació que va afavorir l’atac dels dos equips. Seguien les defenses imposant-se als atacs però qualsevol cosa podia passar.

No va arribar cap equip a encertar davant la meta rival marxant tots dos conjunts per la seva caseta amb el repartiment de punts merescut per ciutadellencs i lluisers.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.