Crónica Juveniles Menorca-copa (Copa): CCE Sant Lluis 1 – 0 CD Menorca «B»

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Sergi Perez, Miguel Gomila, Ismael Segui, Jose Miguel Martinez, Jose Esteban Suarez, Amine Khayat, Abdelhafid Bennaceur, Daniel Lazaro, Antoni Vinent y Antonio Sanchez.

Sustituciones: Issa Abolukacem por Daniel Lazaro (min.80)

CD Menorca «B»: Pedro Carreras, Andreu Ameller, Borja Roqueta De La Rica, Pablo Martinez, Alex Lozano, Miguel Martinez, Luis Del, Marc Fuster, Pedro Pallicer, Sergi Sansaloni y Javier Fernandez.

Sustituciones: Alex Vidal por Borja Roqueta De La Rica (min.54), Juan Ignacio por Luis Del (min.56) y Gonzalo Elian por Alex Lozano (min.58)

Goles: 1-0 Antonio Sanchez (min 88)

Árbitro: Jose Albiol Payeras.

Tarjetas: Daniel Lazaro (amarilla, min 30) y Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 70) para el CCE Sant Lluis. Borja Roqueta De La Rica (amarilla, min 53), Marc Fuster (amarilla, min 77), Javier Fernandez (amarilla, min 80), Juan Ignacio (amarilla, min 82), Andreu Ameller (amarilla, min 85) y Gonzalo Elian (amarilla, min 86) para el CD Menorca «B».

Comentario:

El premi de qualsevol grup de treball és arribar a la meta marcada passant per una sèrie de passos previs que el porten moltes vegades a aconseguir l’objectiu marcat. En un any de transició, l’equip Juvenil està passant per totes les etapes de creixement per aconseguir arribar al punt marcat a final de temporada. L’arribar a l’objectiu depèn només i exclusivament d’ells, el voler és poder i el trobar pedres al camí no ha de fer més que reforçar el grup a la recerca de la meta final.

El partit disputat davant el líder, un CD Menorca B, que només havia caigut en la jornada inaugural, ha estat la demostració de que el conjunt entrenat per Pedro i Tito està en contínua evolució. Equip seriós, amb ganes de treballar, amb les idees clares, amb esperit de sacrifici i solidari, resultat final 1-0, victòria i tres punts més que no fan altre cosa que reforçar el treball dels blaus.

Els blaugranes visitaven Ses Canaletes conscients del que van haver de passar per vèncer als lluisers en la trobada de la primera volta i per això van començar el matx amb la intenció clara de portar la batuta. Ho van aconseguir per moments, els llusiers erraven en accions fàcils en atac però es mostraven segurs en defensa. Una rematada de cap als 10 minuts que va marxar fora per sobre del travesser i un xut de Del Amo als 20 minuts donaven fe.

Els locals per la seva banda buscaven embastar una jugada en atac que fes recular als maonesos però no encertaven a aconseguir causa de la mala elecció del última passada o per l’encert del seu rival en defensa. La va tenir Sánchez als 30 minuts per als lluisers però el control final no va ser correcte en la millor acció blavosa de la primera part.

Es inici el segon temps amb un CCE més profund, Lázaro i Sánchez obligaven la defensa blaugrana a treballar de valent per frenar les envestides ofensives dels locals. En atac, els maonesos no van aparèixer amb perill fins els últims minuts de la trobada i els de Pedro van ser fent-se amb el control del partit. Amin per banda dreta i Toni Vinent per l’esquerra eren dos punyals que buscaven enllaçar amb la davantera per aconseguir batre el porter Pere.

Amb el partit passejant pel camí de la bogeria controlada, el CCE va aconseguir el seu premi en el minut 87. Pilota dividida entre els centrals blaugranes que lluita amb molta fe Issa que va provocar l’error dels centrals visitants deixant al local Sánchez només davant Pere batent per ras. El gol va fer que els de Pedro Vinent busquessin el gol amb desesperació però sense perdre la seva personalitat. La gran ocasió per a la igualada va passar per les botes de Fuster que en un llançament de falta directa va obligar a Cristian a fer una gran intervenció.

Quedaven pocs minuts i els locals buscaven l’error rival o un bon contraatac per tancar la trobada. La va tenir de nou Sánchez ja en el descompte després d’un error de sortida de pilota dels centrals blaugranes però no va encertar en tancar el partit.

L’ocasió va servir per tancar una gran trobada vist a Ses Canaletes i donant una victòria de mèrit i prestigi per al CCE.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.