Crónica Juveniles Menorca (Copa): Penya Ciutadella Esportiva «B» 0 – 1 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva «B»: Adrian Prado, David Moll, Joan Portella, Victor Alexander Stahlmann, Joan Jose Uris, Adrian Vilches, Pedro Tejero, Daniel Guzman, Victor Manuel Dominguez y Pere Antoni Marques.

Sustituciones: Josep Torres por (min.58), Daniel Morla por Joan Portella (min.68) y Aitor Martinez por David Moll (min.72)

CCE Sant Lluis: Sergi Perez, Miguel Gomila, Ismael Segui, Jose Miguel, Jose Esteban, Amine Khayat, Abdelhafid Bennaceur, Daniel Lazaro, Antoni Vinent, Antonio Sanchez y Cristian Triay.

Sustituciones: Issa Abolukacem por Amine Khayat (min.68), Sergio Castillo por Antonio Sanchez (min.79) y Alex Sintes por Antoni Vinent (min.90)

Goles: 0-1 Antonio Sanchez (min 22)

Árbitro: Pedro Jose Manzano Martinez.

Tarjetas: Victor Alexander (amarilla, min 45) para el Penya Ciutadella Esportiva «B». Ismael Segui (amarilla, min 58) y Issa Abolukacem (amarilla, min 70) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

En una freda tarda a la veïna Ciutadella, l’equip Juvenil de Pere i Tito va aconseguir emportar-justament els tres punts de la seva visita a Son Marçal en un partit marcat per la gran demostració de personalitat d’un equip que va ser clarament dominador de tot el partit.

Molt clar ho tenen els nois, els costa déu i ajuda marcar un gol, sinó marquen difícilment poden vèncer però també saben ells que són difícilment batibles. Els nombres així ho demostren, 5 gols a favor i 8 en contra. L’equip menys golejador de la categoria però el segon menys golejat. Els números són evidents i l’equip ho sap i treballa per a això.

La trobada va ser un fidel reflex a les dades, control del CCE durant els 90 minuts. Amb un joc elaborat i treballat durant la setmana, els blaus van ser millors que el seu rival i van dominar amb claredat al seu rival durant els primers 45 minuts. Amb la personalitat demostrada arribaran als seus objectius de grup que no són altres que anar creixent partit rere partit i competir tots els partits, per difícils que semblin.

La primera part va ser de molt joc, arribades amb claredat per ambdues bandes i infinitat de recursos ofensius però sense aconseguir encertar en les ocasions que anaven tenint. No va ser fins al minut 22 quan després d’una gran triangulació entre la davantera visitant i Toni Sánchez, fora aquest últim, que de fort xut ajustat al pal de la porteria de Prado posés per davant als blaus.

La segona part va ser diferent, els blaus van sortir freds com el temps, i els de ponent van saber plantar cara però sense arribar a tenir ocasions clares. Els nostres sortint a la contra van poder sentenciar, però primer Sergi Pérez en una jugada col · lectiva no podia batre el porter local, el seu xut va marxar fora per poc i després Toni Vinent en una bona acció personal tampoc va aconseguir sentenciar.

El partit estava obert però alhora controlat pels lluisers però la confiança podia ser perjudicial per als seus interessos. No ho van fer, van seguir a la seva conscients dels seus punts forts i febles, emportant-se la victòria i aconseguint escalar posicions en la classificació general.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.