Crónica Benjamines Menorca F-8 1ª fase Classf (Grup 2 Any 2004): CCE Sant LluÍs «B» 4 – 2 Penya Ciutadella Esportiva «C»

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant LluÍs «B»: Albert Olives, Adria Ferragut, Miquel Orfila, Javier Ortiz, Karlos Jimenez, David Muñoz, Pau Gomila y Tonatiuh Sanchez.

También jugaron: Arnau Orfila, Sergi Pons, Javier Bonnin y Jaume Andreu

Penya Ciutadella Esportiva «C»: Ignasi Moll, Jairo Gonzalez, Jeroni Capella, Borja Cano, Josep Mercadal, Antoni Moll, Joan Gelabert y Xavier Pieres.

También jugaron: Marc Ruau, Ivan Ogazon, JosÉ Diego y Enric Arguimbau

Goles: 0-1 Jairo Gonzalez (min 7), 1-1 David Muñoz (min 10), 2-1 Javier Bonnin (min 17), 2-2 Josep Mercadal (min 29), 3-2 Javier Ortiz (min 38) y 4-2 Karlos Jimenez (min 46)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello.

Comentario:

Victòria de mèrit la collida per l’equip de Toyo i Migue en un molt bon partit dels dos equips que van posar tot de la seva part per aconseguir els seus objectius de grup i que al final acabo portant el conjunt local no sense abans haver de treballar de valent per doblegar un Penya Ciutadella C que va ser un digne rival i que no va posar les coses fàcils als blaus.

La fèrria defensa dels dos conjunts i la intensitat dels dos equips va fer que els errors en la passada fossin la tònica de les quatre cambres disputats.

En el quart inicial el conjunt lluiser va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de David en una bona jugada de conjunt en què Javi Ortiz va cedir la pilota al seu company perquè aquest donés el primer avantatge en el marcador als locals. Després del 0-1 els ciutadellencs van estirar les seves línies a la recerca de la igualada que va arribar a poc del descans després d’un error en cadena de la defensa blava que va donar a Jairo la possibilitat d’anotar l’empat que posava les taules.

Després del primer aturada, els locals van sortir millor, més ordenats i encertats en la passada. La avançada defensa visitant donava possibilitats als de Toyo que van aconseguir avançar-se de nou després d’un tant de Javi que va aprofitar la passada a l’espai del seu company Javi que va veure el bon desmarcatge de Bonnin que després fort xut creuat posava el 2-1.

El descans va fer baixar les revolucions dels dos conjunts i els locals amb aquesta calma que li atorgava l’avantatge començar a elaborar més les seves jugades i no ser tan directes com en els minuts anteriors. Amb el joc de toc i creació al centre del camp els locals es van fer amb el control del partit però els visitants no desesperaven en el seu afany. Al minut 29, el visitant Jaume aconseguia posar el 2-2 que deixava el partit en el mateix punt que al principi.

L’últim quart serviria per definir el rumb del partit, tot estava per decidir i el pas dels minuts donava més possibilitats als de Toyo que anaven fent-se amb el control del partit poc a poc. Es va arribar al minut 38, Ortiz avançava als seus en el marcador i Karlos sentenciava als 46 minuts. No acabava allà el domini local que va poder augmentar el seu avantatge però unes grans intervencions del porter ciutadellenc el evitaven.

La victòria es quedava a Ses Canaletes en una trobada en què mancat qualitat en el joc però no lliurament. La progressió del grup va en augment i el període d’adaptació a la categoria queda enrere. Ara només queda que el temps i els entrenaments facin la seva feina.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.