Crónica Alevines Menorca F-7 1ª fase Classf. Copa (2ª Reg. Any-2002): CCE Sant Lluis «B» 3 – 2 CD Menorca «B»

jugada del partido

CCE Sant Lluis «B»: Aaron David Febrer, Marc Bagur, Nil Moll, Fernando Danuzzo, Sergi Venegas, Sergi Lopez y Joel Pons.

También jugaron: Guillem Bosch, David Sanchez, Jose Pulido, Ariadna Segui y Isaac Massanet

CD Menorca «B»: Michael Adrian, Franz Rodrigo, Luis Joan, Salah Eddyne, Alex Mus, Leonardo Ramirez y Marc Canal.

También jugaron: Gabriel Rodriguez, Ivan Riveiro, Unai Jimenez, George Anthony y Carlos Mercadal

Goles: 0-1 Alex Mus (min 3), 0-2 Leonardo Ramirez (min 6), 1-2 David Sanchez (min 17), 2-2 Guillem Bosch (min 23) y 3-2 Joel Pons (min 43)

Árbitro: Miguel Rotger Truyol.

Remuntada de mèrit que li va donar la victòria als nois de Chus i Joshua en un partit marcat pel fred que van patir dos equips i que va afectar dos conjunts per igual. Amb l’inici de la trobada, van ser els visitants els que es van adaptar millor a les inclemències climatològiques davant un CCE que no va aparèixer en tot el primer quart.

Van aprofitar els blaugranes l’absència lluisera en el primer quart per posar-se per davant en el marcador. Mus i Leo avançaven als maonesos al marcador només començar el partit i posaven el partit costa amunt als locals.

No van desistir en el seu intent els blaus, que van aconseguir igualar el marcador en el segon quart, després de treure de sobre el defalliment i posar-se a jugar com saben. Els gols de David i Abel posaven les taules i donaven més tranquil · litat al joc local que a poc a poc es feia amb el control del partit. Amb la batuta a la mà, els de Chus van intentar jugar com havien entrenat però no aconseguien posar-se per davant en el marcador.

L’objectiu lluiser després del pas per vestuaris era clar, havien d’evitar que els blaugranes es posessin per davant de nou al marcador i bé que ho van aconseguir. Amb la porteria a zero en el segon temps, gràcies a la seva bona defensa començava a mascarse la victòria. En una passada llarga per Joel, aquest anotava el 3-2 que donava per fi amb la remuntada. L’esforç havia valgut la pena i ara només quedava seguir concentrat per no tirar en orris el que s’ha aconseguit.

Victòria local per insistència i objectiu complert. Porteria a zero a la segona part com estava marcat. Aconseguint petites metes s’arriba a grans objectius. El camí és clar, només falta posar-se a caminar.