Crónica Infantiles F-7 (Gr. A): Petra 6 – 2 Arta

Petra: Mateu Catala, Rafel Ferra, Ignacio Sotolli, Josep G Pou, Antoni Bauza, Joan M Caldentey y Albert Sastre.

También jugaron: Sergi Bauza, Francesc Munar y Juan J De Enrique Montoro

Arta: Jose Daniel, Juan Manuel, Diego Castro, Adria Vendrell, Antoni Maria, Vizmar H Rojas y Alejandro Keller.

También jugaron: Jaime Gomila, Joan Rossello, Josep Monjo, Miquel Angel y Pere J Colom V Aquer

Goles: 0-1 Joan Rossello (min 21), 1-1 Josep G Pou (min 32), 1-2 Adria Vendrell (min 34), 2-2 Josep G Pou (min 35), 3-2 Josep G Pou (min 41), 4-2 Josep G Pou (min 45), 5-2 Josep G Pou (min 53) y 6-2 Josep G Pou (min 59)

Árbitro: Vicente Daza Blanco.

Matí de fred i, desgraciadament, de vent a Na Capitana de Petra. Sens dubte, el que menys agrada als jugadors ja que dificulta molt el control de l’esfèric. Anant ja al partit, al primer quart, joc de tanteig amb mes aportació ofensiva del Petra i els d’Artà prenent-li el pols al líder, acabà en taules sense gols. El segon acte les coses anaven mes o manco igual, incrementant ambdós equips la intensitat ja que havien començat a controlar el factor meteorològic. Els visitants crearen dues ocasions i aconseguiren un gol, bona afectivitat, 0 a 1 marcat per Joan Rosselló i s’acaba la primera meitat.

Al segon temps, els locals jugaren amb el vent en contra, i pareix que no els hi va anar malament. Ben aviat, Gerart Pou, aconseguí empatar engaltant un bon xut desde fora de l’àrea, després, en una contra ben muntada pels visitants, Adria Vandrell torna a avançar als seus. Però abans d’acabar aquest tercer quart, novament Gerart Pou, aconseguí dos nou gols que posaven en avantatge per primer cop als de Petra al marcador. La veritat es que l’Arta va fer un gran treball de contenció del joc de l’UE Petra, però el darrer quart els hi va sobrar als d’Artà, ja que encaixaren 3 gols mes, tots ells materialitzats per Gerart Pou que es va erigí en protagonista del matí aconseguint els 6 gols locals. Tot hi això hem de continuar expressant la grata sorpresa que es veure a aquest grup, tots ells de primer any i dirigit per Antoni Monroig i Pere Josep Bauçà per tercer any consecutiu que una setmana mes continuarà de líder amb el permis des Pla i marcant diferencies ja importants, juntament amb s’Alqueria i Son Macià que tampoc fallan, amb la resta de la categoria infantil F7 grup A.

La setmana qui ve, la UE Petra visitarà al Montaura a Mancor i l’Artà rep el primer del grup perseguidor, Santanyi, tots dos partits programats per divendres dia 7.