Crónica 1ª Reg.: Algaida 0 – 2 Binissalem «B»

Victoria del Binissalem B, a domicilcico

Alineaciones:

Algaida: Juan I Moreno, Alexandre Llompart, Jaume Vaquer, Pedro R Miralles, Joan S Barcelo, Pau Gil, Gabriel Tous, Conrado D´sa, Andres Trobat, Francisco Lopez y Pedro L Sastre.

Sustituciones: Aitor Montero por Pedro R Miralles (min.45), Joan Cloquell por Pau Gil (min.57) y Mateo Llull por Gabriel Tous (min.73)

Binissalem «B»: Jose Molina, Jose A Campos, Raul Pastor, Bartomeu Cabrer, Sebastia Riutort, Angel Segura, Ferran Alzamora, Gabriel A Oliver, Jaume Moya, Juan A Villalonga y Jose Manuel.

Sustituciones: Miquel Simonet por Angel Segura (min.56), Joaquin Llabres por Ferran Alzamora (min.65), Ramon M Mondejar por Raul Pastor (min.65) y Guillem M Pou por Jose Manuel (min.75)

Goles: 0-1 Raul Pastor (min 35) y 0-2 Bartomeu Cabrer (min 80)

Árbitro: Francisco Durbay Gonzalez. asistido por David Trujillo Ruiz y Pep Ramis Valera.

Tarjetas: Gabriel Tous (amarilla, min 65) y Alexandro Ogazon (roja, min 68) para el Algaida. Bartomeu Cabrer (amarilla, min 19) y Joaquin Llabres (amarilla, min 70) para el Binissalem «B».

Comentario:

Partit físic i de força el disputat al Camp Municipal Es Porrassar entre l’Algaida, equip local, i el Binissalem B, equip visitant. L’equip visitant venia d’una ratxa positiva de cinc partits sumant els tres punts i els necessitava per poder seguir al líder, el Son Cladera, que seguia fort hi havia golejat. L’Algaida, equip pujat de la segona regional, es trobava en la zona còmoda amb 19 punts, però només havia perdut dos punts al seu estadi, encara que sent feble a fora casa. Els tres punts l’acostaven a les zones de lluita per aconseguir l’ascens a Preferent.

Els dos equips plantejaren un 4-2-3-1, encara que amb petites variacions. El Binissalem B es presentava amb una línia de quatre sòlida i el doble pivot habitual, i dues mitges-puntes, que s’intercanviaven posicions, Bartomeu Cabrer i Ferran Alzamora, i un sòl extrem pur, Jose Pedrosa. Al davant Ángel Segura, que s’havia guanyat la titularitat al partit anterior. Deixava fora de la convocatòria a David Pérez, Álvaro Guzmán i el davanter amb més minuts de l’equip, Miguel Gómez. L’Algaida sofria baixes bastant sensibles, sobretot a la defensa, amb Sebastià Ramis, posava una línea de quatre dura amb poques complicacions, un doble pivot amb Gabriel Tous, jugador que ha militat a categories superiors amb l’Espanya de Llucmajor, per distribuir, i Francesc López per donar joc i aprofitar pilotes aturades.

El matx no va ser vistós ni amb gaires jugades combinatives o de mèrit, de fet l’Algaida només en va tenir una de clara i el Binissalem tres. Al inici l’equip local comença amb el domini del joc, però no poguent superar la barrera defensiva visitant. La jugada més destacada de tot el partit per part de l’Algaida vendria a pilota aturada. Damunt el minut 15, es produeix una falta a la frontal de l’àrea visitant i Francesc López realitza un xut, que supera la barrera, impecable i de molta qualitat, obligant a una enorme estirada de Pep Molina, que rebutja. L’empenta de l’Algaida continuaria fins a arribar al gol del Binissalem, però mai podria superar a Sebastià Riutort i Biel Oliver, el doble pivot de l’equip del Raiguer, i la seva defensa.

El primer gol arribaria en jugada d’estratègia. Un córner a l’esquerra de la porteria local el serviria en curt Bartomeu Cabrer, i Ferran Alzamora just l’aturaria per tal de que Bartomeu Cabrer la posés al segon pal, i gràcies a diferents bloqueigs Raúl Pastor remataria, fent inútil l’estirada del porter i el intent de la defensa local per rebutjar-la. El Binissalem després del gol es deslligaria i intentaria dominar el partit fins al descans.

A la represa, l’Algaida continuaria amb el domini però el partit es travaria encara més. Poc avenç i cap jugada de perill local, i el Binissalem sortint al contraatac. Al minut 70 un contraatac ràpid, amb una pilota a l’espai quasi provocaria el gol de la sentència. Miquel Simonet, que tornava a una convocatòria després de molèsties i havia substituït Ángel Segura, guanya la posició i es regateja al porter, però s’escora i decideix, amb molt de criteri, passar al punt de penal, on Joaquin Llabrés la controla, retalla i centra de cara a Bartomeu Cabrer, que ho prova trobant-se la defensa que rebutja. Al minut 80 Bartomeu Cabrer comença i acaba la jugada. Fa una obertura a Joaquin, l’aguanta i la torna a Barto, que retalla i l’ajusta al pal, el porter no està fi i entra, es sentencia el partit i el Binissalem B suma els tres punts. Cal esmentar l’enorme despesa física mostrada pels dos equips, i la lluita per cada pilota que han demostrat els 29 jugadors que han disputat el partit.

L’Algaida continua a la zona còmoda de la taula, i té una sortida difícil al Port de Sóller i dos partits a priori més beneficiosos per les seves intencions. El Binissalem B, per altra banda, segueix en la lluita per aconseguir la primera plaça i tendrà la visita del farregós Petra i dos partits d’equips de la part baixa de la classificació, abans de pujar el seu particular Everest

 

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.