Crónica Juveniles Menorca-copa (Copa): CCE Sant Lluis 0 – 1 UD Mahon

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Alex Sintes, Nathan Willian Febrer, Ismael Segui, Jose Miguel Martinez, Jose Esteban Suarez, Amine Khayat, Abdelhafid Bennaceur, Daniel Lazaro, Antoni Vinent, Miguel Gomila y Cristian Triay.

Sustituciones: Sergi Perez por Alex Sintes (min.46), Antonio Sanchez por Antoni Vinent (min.53) y Sergio Castillo por Daniel Lazaro (min.61)

UD Mahon: Eric Ayala, Nil Riudavets, Ivan Andreu, Andrei Vasile, Victor Jose, Jaume Vinent, Carlos L Ramirez, Mohamed Aghlillachzaar, Victor Bustos, Sergi Sanchez y Ivan Segui.

Sustituciones: Francisco Miguel por Victor Bustos (min.58), Onofre Fuster por Sergi Sanchez (min.77), Santiago Molina por Ivan Segui (min.84) y Carlos Sintes por Carlos L Ramirez (min.89)

Goles: 0-1 Jaume Vinent (min 24)

Árbitro: Ivan Bermudez Gonzalez.

Tarjetas: Daniel Lazaro (amarilla, min 36) y Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 67) para el CCE Sant Lluis. Eric Ayala (amarilla, min 37) y Onofre Fuster (amarilla, min 86) para el UD Mahon.

Comentario:

Finalitzava la primera part de la Copa Juvenil el conjunt de Pedro rebent als maonesos de la UD Mahón a Ses Canaletes amb un gran creixement com a conjunt en setmanes anteriors i conscients que havien de realitzar molt bé la seva feina per aconseguir doblegar el conjunt de Noval que es presentava a la trobada per sobre dels locals a la classificació però conscients que per emportar-se els tres punts de Sant Lluís havien de realitzar un bon i treballat partit.

Els locals per la seva part, de nou minvat per les baixes per lesió, arribaven al matx després de l’ empat anterior davant el CE Alaior i veient més forts com a conjunt que a l’inici de Copa. Però els de Pedro van decidir optar pel camí incorrecte i van decidir no treballar com conjunt i portar el partit a accions individuals cosa que els va perjudicar i els va privar de emportar-se els tres punts.

Va ser el conjunt visitant clarament mereixedor del triomf encara que, no per això va haver de deixar de treballar, ja que els blaus li van posar les coses complicades encara que el problema va sorgir a l’hora d’acostar-se la meta d’Eric. Els maonesos es van avançar al marcador als 24 minuts amb un bon tant de Vinent que feia justícia segons sembla de moment.En ambdues parts va ser superior la UD Mahón encara que ho van intentar els locals. Defensivament aconseguien contrarestar el domini maonès però a l’hora de portar perill no ho aconseguien. Van intentar els locals treure el defalliment, però tan sols un parell de situacions de relatiu perill per part blavosa en tot el partit va ser l’únic que van aconseguir treure.

Després d’una mala primera part blavosa, en la segona es va veure que el va passar pels vestidors i la reprimenda del cos tècnic havia fet efecte. Els nois conscients ells del discret partit que estaven jugant canviar el xip però els de Noval que havien estat per la tasca durant la primera part difícilment els van deixar endollar al partit.Les ocasions dels locals no arribaven i la trobada anava acabant amb un CCE que va poder haver fet més i que li ha de servir per fer un reflexió profunda i deixar aquest mal partit enrere per seguir amb el camí de treball i esforç que portaven fins al moment.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.