Campanya de recollida d´aliments del CCE Sant Lluís

.

Al CCE, som conscients que no només participem en fomentar l’esport i la cultura dels nostres esportistes, pares i altres sinó que també tenim l’obligació moral de fer una tasca social per a tot el poble de Sant Lluís. Però aquesta feina no la podem realitzar sols i necessitem l’ajuda de tots. El CCE necessita la teva ajuda per poder ajudar a les famílies lluiseras més necessitades.

És per això que llancem aquesta campanya benèfica de recollida d’aliments no pereceders per a les famílies que travessen una mala ratxa a causa de l’actual situació. Com pots col · laborar? Aporta els teus 2 Kg d’aliments i nosaltres, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Lluís, ens encarregarem de fer-li arribar a les famílies que ho necessitin. Pots lliurar la teva aportació a l’Oficina del Club del Municipal de Ses Canaletes o en l’Oficina del Club del Pavelló Municipal de Ses Canaletes.

No et costa res, no et quedis aturat, “Ajuda’ns a ajudar” i valorarem la teva aportació, amb una entrada gratuïta per assistir a qualsevol partit de categoria Regional Preferent o Juvenil i d’aquesta manera la teva ajuda serà recompensada.

És el teu moment, AJUDA’NS A AJUDAR!

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.