Els 10 anys d’inflexió del Barça analitzats per periodistes i jugadors al Teatre de Santanyí

La Penya Barcelonista Els Tamarells va organitzar aquest acte per celebrar el 10 aniversari de la seva creació

Los invitados a la tertulia de Santanyi

El Teatre Principal de Santanyí va acollir dissabte vespre, 9 de novembre, un interessant col·loqui futbolístic organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells per celebrar el 10 aniversari de la seva creació.

A l’acte hi assistiren periodistes de gran renom a nivell nacional com ara, Alfredo Martínez d’Onda Cero; José Luís Carazo i Quim Domenech del programa Punto Pelota; l’ex jugador del Barça, Juan Carlos Unzue i l’entrenador de l’equip de futbol-sala del FC Barcelona, Marc Carmona.

El col·loqui va tractar sobre la trajectòria del Barça durant els darrers 10 anys, en els quals, ha aconseguit diversos títols que l’ha situat com un dels clubs més valorats a nivell mundial. D’aquí el títol de la xerrada: “Deu anys d’inflexió”.

Els periodistes plasmaren el seu punt de vista sobre el sistema de joc del Barça i els títols obtinguts durant els darrers anys. Uns entenien que una època tan daurada com la passada és molt difícil de mantenir i possiblement difícil de repetir, uns altres defensaven, que el Barça és un bon equip i continuarà en aquesta línia perquè te cantera i això, com va comentar Carazo: “es porta a l’ànima”.

Al final la conclusió va ser que “queda Barça per molts d’anys”, que “té un segell que és el seu sistema de joc” i que “compta amb una cantera que serà el futur del club”.

Després del col·loqui es va obsequiar als ponents de la xerrada amb un obsequi commemoratiu per part de la junta directiva de la Penya Barcelonista Els Tamarells, així com també per part de l’Ajuntament de Santanyí que fou lliurat per la regidora d’Educació i Cultura, Francesca Vidal.

Per acomiadar l’acte, el públic va poder gaudir d’una breu actuació per part de l’actor de Crakòvia (TV3), Oriol Cruz que va imitar Iniesta entre d’altres personatges.

Margalida Fuster para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.