Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 0 Peña Deportiva

El Campos vence a la Penya

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Miguel Lopez, Alberto Cano, Javier L Lirola, Antonio Vidal, Guillem P Nigorra, Rafael Ferragut, Bernat Fullana y Juan A Riera.

Sustituciones: Agustin M Najera, Edwin V Vega, Antoni Bonet, Marcos Martinez y Antonio Mas

Peña Deportiva: Javier Seral, Alfonso Lopez, Francisco J Maline, Ramiro Gonzalez, Diego Ruiz, Emilio Sebastian Da Silva Bilela, Borja Gomez, Pablo Pomar, Jose L Perez, Aitor Ramirez y Raul Gomez.

Sustituciones: Rafael Carvajal, Jose M Bernal, Jaime Dominguez, Antonio J Rodriguez y Ivan Aledda

Gol: 1-0 min.55 Ferragut

Árbitro: Antonio Gordillo Aguilar. asistido por Carlos Alberto Lara Ortega y David Pons Rosello.

Tarjetas: Amarillas a Toni Vidal, Nigorra, Tomas Cerda, Toni Mas, Miguel Lopez, Juan Riera, Fullana y Cano por el Campos y a Da silva y Gomez por la Penya Arrabal

Comentario:

EL LÍDER CAU A CAMPOS

Extraordinari partit el vist avui horabaixa en el municipal de Campos entre el líder de la categoria, el Peña Deportiva, i un candidat a estar en els llocs capdvanters com és el CE Campos i que ha acabat amb victòria local per un gol a zero, gol marcat per Rafel Fullana en el minut deu de la segona part.

Partit jugat de tu a tu durant els noranta minuts, amb una gran intensitat i que sense cap dubte ha estat el millor jugat per part local i el millor que s’ha vist a Campos durant aquest temporada.

Partit on ho hi ha hagut moltes ocasions de gols, però el Campos ha sabut aprofitar la seva i en Rafel Fullana ha aprofitat un gran servei den Colau per rematar amb el cap al fons de la porteria. Després només podem destacar una ocasió per part visitant que Toni Mas ha sabut resoldre extraordinàriament amb una gran aturada.

En definitiva, tres punts molt importants que permet enxufar a l’equip campaner als llocs importants de la classificació. El proper partit del Campos és a Santanyí, un nou derbi.

 

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.