La Penya Barcelonista Els Tamarells bat el seu registre de socis

La Penya Barcelonista els Tamarells bat el seu registre de socis

Just en el moment de d’organitzar la Gala dels Campions 10è aniversari (10ª Trobada de Penyes de les Illes Balears), la nostra entitat ha superat els 733 socis de la temporada passada. Feta la porgada de socis que es donaren de baixa, començarem aquesta temporada amb 702 socis correctament censats i actualitzats. A dia d’avui som 742 socis en la Penya Barcelonista Els Tamnarells.

Aquest divendres a les 21 h. a Son Fuaní tindrà lloc la Gala dels Campions i en aquests moments ens estem acostant a 700 assistents.

Es han confirmat la seva presència els jugadors del Dream Team Jon Andoni Goikoetxea, Juan Carlos Unzue i Miquel Àngel Nadal, els de bàsquet Andrés Jiménez i Juan Domingo De la Cruz, el de handbol David Barrufet i l’entrenador de l’equip de futbol-sala Marc Carmona.

Pel que fa als esportistes d’aquí hi serà present Brigitte Yagüe (medallista olímpica i tri-campiona del món en taekwondo), Mar Bonnín (campiona d’Espanya de ciclisme en pista), Lorena Homar (nedadora parlímpica a Londres 2012), Albert Torres (ciclsita menorquí, diploma olímpic en els Jocs de Londres) i Toni Nadal (entrenador del tennista Rafel Nadal).

També hi haurà importants periodistes com José Luis Carazo (Punto Pelota), Quim Domenech (Punto Pelota), i Toni Closa (Sport).

La representació del F. C. Barcelona l’encapçalarà el seu vicepresident Jordi Cardoner.

Tots els assistents rebran una borsa amb regals i promocions.

Hi seran presents, representants de les instituciosn autonomiques, insulars i municipals.

A l’entrada entregarem als assistents, de forma gratuïta, la revista «10 anys fent penya», una publicació pròpia de 160 pàgines en color que recull la feina feta per la nostra entitat en aquests 10 anys.

La Junta directiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.