Crónica Juveniles Menorca-copa (Copa): CE Ferreries 1 – 1 CCE Sant Lluis

CE Ferreries: Josep Janer, Antoni Melia, Joan Benejam, Antoni Barber, LlorenÇ Piris, Miquel Pons, David Alles, Samba Bah, Sergi Mercadal, David Martinez y Miguel Angel Arguimbau.

Sustituciones: Francisco Javier por David Alles (min.46), Manuel Antonio por David Martinez (min.68), Josep Janer por Miquel Pons (min.68), Jose Mercadal por LlorenÇ Piris (min.77) y Diego Daniel por Antoni Barber (min.77)

CCE Sant Lluis: Alex Sintes, Miguel Gomila, Ismael Segui, Jose Miguel, Jose Esteban, Sergi Perez, Abdelhafid Bennaceur, Daniel Lazaro, Sergio Castillo, Antonio Sanchez y Cristian Triay.

Sustituciones: Antoni Vinent por Sergio Castillo (min.64) y Nathan Willian por Daniel Lazaro (min.68)

Goles: 0-1 Sergi Perez (min 31) y 1-1 Manuel Antonio (min 88)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual.

Tarjetas: Miquel Pons (amarilla, min 27) y Josep Janer (amarilla, min 89) para el CE Ferreries. Antonio Sanchez (amarilla, min 39) y Antonio Sanchez (amarilla, min 60) para el CCE Sant Lluis.

Molt bon partit el realitzat per l’equip Juvenil en la seva visita de dissabte a difícil Sant Bartomeu de Ferreries per enfrontar-se a un corretjós equip local que ha iniciat la Copa amb força.

La trobada va estar marcat des de l’inici per les dificultats del cos tècnic a causa de les lesions de diferents jugadors que no van estar en plenitud de condicions físiques per jugar però que el seu compromís va poder més que els seus dolors.

De principi a fi es va veure un CCE molt ben situat sobre el camp defensivament i portant el pes del partit en l’aspecte ofensiu, intentant sortir sempre amb la pilota jugada des del darrere, connectant amb el centre del camp per obrir a banda i arribar a fons per centre i rematada, a més d’intentar diverses vegades xut des de la frontal. Un futbol senzill però difícil de dur a terme si no es té molta personalitat.

En els primers instants de trobada van ser els de Palliser els que van disposar de les millors ocasions però no va ser fins al minut 30 en què una jugada personal de Pérez, aconseguia posar per davant als visitants després de culminar amb un fort xut la jugada individual . El gol dels blaus feia justícia al joc realitzat per l’equip i donava forces i esperances en obtenir alguna cosa positiva en la seva visita a Sant Bartomeu.

A la segona part, els locals van prendre la maneta de la trobada a uns 15 minuts de defalliment, però tot i així, els de Palliser no van passar moltes dificultats defensius causa de la bona tasca en defensa i la col · locació que va ser fonamental per aturar qualsevol envestida blaugrana.

La trobada estava controlat per part visitant però l’expulsió per doble groga de Sánchez feia canviar el panorama en quedar el CCE en inferioritat numèrica. Al contrari del que es podia esperar l’equip va reaccionar molt bé, introduint el cos tècnic diversos canvis de posicions de diversos jugadors i només la falta de punteria privo als blaus de endur-se la victòria.

Quan semblava que el partit arribaria a la seva fi amb el resultat de 0-1 i en l’única falta de concentració en tot el partit es va produir una jugada per banda blaugrana que va acabar amb el gol de l’empat aconseguit per Ruiz en el 88.

Mal gust de boca final, però ja se sap que en el futbol fins que no xiula el col · legiat al final la trobada aquest molt viu. L’empat no pot entelar el brau trobada del CCE que va merèixer més en una trobada que va tenir controlat durant 88 minuts.