Crónica Infantiles Menorca 1ª fase Classf. Copa (1ª Reg. Any-1999): UE SAMI AT del SAMI 2 – 3 CCE Sant Lluis

jugada del partido

UE SAMI AT del SAMI: David Pons, Antoni Pons, Sulayman Doudouh, Juan Miguel Huertas, Angel Ruben Quispe, David Llopis, Anthony Geanpierre Carchi, Alberto Pascual, Antonio Fernandez, Joan Marquet y Cesar Daniel Gimenez.

Sustituciones: Pascual Pina por (min.36), Gemma Bosch por David Llopis (min.36), Mar Bosch por (min.42) y Isaac Montes por Sulayman Doudouh (min.49)

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel, Alex Arcos, Joan Marc, Carlos Pons, Benjamin Vicente, Joaquin Guarino, Lev Santiago, Victor Gomila, Xavier Venturini, Joan Pons y Ricard Barber.

Sustituciones: Lluis Camarena por Ricard Barber (min.39), Mateu De La Viuda Borras por Alex Arcos (min.43), Ricardo Carreras por Victor Gomila (min.59), Joan Sintes por Joan Pons (min.63) y Victor Cicuendez por Antonio Manuel (min.67)

Goles: 0-1 Joan Pons (min 3), 0-2 Joan Marc (min 5), 1-2 Joan Marquet (min 38), 1-3 Lev Santiago (min 47) y 2-3 Joan Marquet (min 62)

Árbitro: Diego Saurina Pons.

Segon partit de Copa per al nostre equip infantil i primera victòria aconseguida en la seva visita a Ciutadella per afrontar un UE Sami At., rival molt semblant al nostre equip, i que amb un gran inici de partit van aconseguir la victòria, no sense patir els nostres però complint amb escreix els objectius marcador pel cos tècnic.

Amb un primera part que pràcticament van brodar a la perfecció tots i cada un dels objectius marcats a la caseta. Tal va ser el grau de concentració i implicació amb què van sortir els blavosos que als 5 minuts ja dominaven la trobada no només amb la pilota als peus sinó que també amb encert en la finalització. Les dues primeres ocasions en les que van arribar amb claredat a la porteria defensada per David, els visitants Joan i Joan Marc aconseguien posar el 0-2 al marcador i fer creure en les seves possibilitats al quadre de Felipe.

Amb les piles posades, un gran ordre defensiu i claredat d’idees en atac, els nostres es trobaven còmodes i amb confiança per portar el pes del partit i seguir arribant amb perill a la meta rival. Un parell de triangulacions al centre del camp van portar als davanters lluisers a gaudir de diferents oportunitats per aconseguir que la diferència fos més àmplia.

El pas pels vestidors va perjudicar al conjunt del CCE que no volia que acabarà mai el primer temps. La segona part va començar amb el gol local en una jugada a pilota parada en què Marquet aconseguia batre Antonio a la primera aproximació ciutadellenca. Tal era el punt de confiança i de comoditat amb què es trobaven els nostres nois que aconseguien una bona fluïdesa en atac, parets, centres des de banda amb arribada clara per als davanters. Als 47 minuts, Lev anotava el 1-3 que posava de nou terra pel mig. El gol no donava tranquil · litat absoluta ja que les forces començaven a fallar als lluisers i els espais eren molt amplis i difícils de defensar fruit de les distàncies entre línies i l’esforç realitzat en els minuts anteriors.

Quan el rellotge marcava el minut 62, de nou Marquet aconseguia batre Antonio i deixava la diferència en el marcador a la mínima. Tocava fer un sobreesforç per part de tots per aconseguir endur-se la victòria que tant mereixien. I com no, tots van respondre, al final del partit va arribar i l’alegria per aquesta primera victòria era màxima i merescuda.

Un altre pas en el llarg camí a desenvolupar i merescuda victòria per a uns nois que treballen moltíssim i tot el que aconsegueixen i avancen és per mèrit propi. Això és només el començament.