Crónica Alevines Menorca F-7 1ª fase Classf. Copa (1ª Reg. Any-2001): CCE Sant Lluis 5 – 3 Penya Ciutadella Esportiva

Imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Samuel Dominguez, Xavier Sintes, Denis Llabres, Daniel Poveda, Javier Hernandez, Joaquim Coloma y Raul Eduardo Gonzalez.

También jugaron: Jose Jorda, Daniel Ramirez, Haitam Bouzrati y Nico John

Penya Ciutadella Esportiva: Hector Medina, Joan AllÉs, Francesc De Borja Taltavull Llorens, Andreu Bagur, Manuel Olivares, Alvaro RodrÍguez y Ignacio DÍaz.

También jugaron: Christian Moll, AdriÀ Salord, Sergi Bosch, Lluis Meca y Sebastia Taltavull

Goles: 1-0 Daniel Poveda (min 2), 2-0 Denis Llabres (min 22), 3-0 Denis Llabres (min 27), 3-1 AdriÀ Salord (min 31), 3-2 Lluis Meca (min 38), 3-3 Lluis Meca (min 47), 4-3 Denis Llabres (min 51) y 5-3 Daniel Poveda (min 57)

Árbitro: Salvador Santos Plaza.

Comentario:

Complicadíssim encontre el que va haver de tirar endavant l’Aleví A d’Escaño i Tian davant un Penya Ciutadella Esportiva que anar de menys a més però que va acabar tirant el genoll a terra davant un CCE que va controlar el partit durant tres quarts però que en el tercer ho va passar molt malament per aconseguir aguantar les envestides visitants.

L’inici no feia presagiar tants problemes, ja que, els blaus veien com el rival no podia fer molt per treure’ls la pilota. Els primers minuts van ser de clar control lluisser que amb un joc de toc i mobilitat trobava innombrable situacions de dos contra un en què portava perill. El primer gol no va trigar a arribar, Hernández als 2 minuts avançava als d’Escaño.

Amb el pas dels minuts, els d’Escaño van començar a crear més perill però cometent massa errors individuals fruit del poc joc de conjunt que anaven desenvolupant. El pas pels vestidors serviria per corregir aquest problema i posar el cap dels nois al seu lloc. Al descans es va arribar amb un resultat parcial de 3-1 després que Denis i Ramirez per als locals i Salord per als visitants aconseguissin perforar dues metes.

El tercer quart es va iniciar amb un molt bon CCE, ara sí el joc d’equip els ajudada a trobar les situacions més correctes, només les grans intervencions del porter Díaz podien aturar l’ímpetu blavós. Els ciuadelanos van ser perillosíssims en aquest quart, donada la diferència al marcador tocava jugar a la desesperada i aquest cercavila va beneficiar al conjunt groc. Meca posava el 3-2 davant del final de quart i deixava el partit obert.

L’últim quart havia de decidir el partit i va començar amb un Penya igual d’ambiciós que va trobar l’empat als 47 minuts quan Meca tornava a batre un encertadíssim Samuel que poc va poder fer en el gol visitant. L’empat semblava que havia de seure malament als locals però va passar tot el contrari, va quedar l’orgull tocat i la trobada es va convertir en un anar i venir de situacions de perill que van afavorir als nostres. Denis aconseguia donar avantatge als blaus i Hernández tancava el partit amb el cinquè gol que sentenciava el matx.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.