Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 2 UD Mahon

Derrota del Sant Lluís ante el Mahón

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Carlos Segui, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Pedro Javier Olives, Oscar Sintes, Marc Villalonga, Gabriel Llabres, Omar Gomez, Francesc Josep Ramos, Alejandro Ballesteros y Elliot Galan.

Sustituciones: Bernardino Andres por Elliot Galan (min.38), Zouhir Essounani por Carlos Segui (min.54), Alberto Salvador por Oscar Sintes (min.59) y Cristobal Galvez por (min.67)

UD Mahon: Patricio Rojas, Francisco Carmona, Sergi Castilla, Ezequiel Luis, Gabriel Pons, Alejandro Gonzalez, Juan Quintana, Antonio Jimenez, Diego Fermin, Tiago De Oliveira y Hermes Wilber.

Sustituciones: David Lopez por Hermes Wilber (min.45), Micaele Felipe por Antonio Jimenez (min.63) y Iñaki Cerezo por Tiago De Oliveira (min.86)

Goles: 0-1 Gabriel Pons (min 19) y 0-2 Gabriel Pons (min 59)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Candido Lucero Sanchez y Willi Fernando Castillo Ibarguen.

Tarjetas: Alejandro Ballesteros (amarilla, min 63), Jose Manuel (amarilla, min 63) y Miguel Angel (amarilla, min 85) para el CCE Sant Lluis. Ezequiel Luis (amarilla, min 25), Micaele Felipe (amarilla, min 74) y Tiago De Oliveira (amarilla, min 83) para el UD Mahon.

Comentario:

Tarda plujosa i de gossos, retard en l’inici i dur rival. L’equip de Moyano a dit pràcticament adéu, excepte miracle, a les seves opcions per aconseguir arribar a les semifinals de Copa, després de la derrota per 0-2 a casa davant la UD Mahón en un partit disputat i travat en que l’eficàcia a la davantera unionista va marcar la trobada. Amb 30 minuts de retard per la forta tromba d’aigua caiguda durant els minuts previs a l’inici, van aparèixer 2 conjunts en una tarda poc plàcida per a la pràctica esportiva.

Amb un CCE, que estrenava equipació, van sortir tots dos conjunts buscant imposar el seu estil sobre el mullat Ses Canaletes. En uns primers minuts plens d’imprecisions ambdòs conjunts desplegaven el seu joc com podien. Els de Moyano amb la seva personalitat de toc i creativitat trobaven en el seu oponent un dur rival.

Els visitants que és disputaven també les seves opcions per arribar a les semifinals anaven guanyat terreny als lluiser amb un joc defensiu que no podien superar els de Moyano i sortint a la contra amb la mobilitat de Tiago i el perill de Gabi. El treball sacrificat dels locals donava els seus fruits amb acostaments a la meta de Quintana però errant en les últimes decisions.

El gol no feia justícia al vist fins ara però era la realitat i els nostres ho havien d’afrontar amb personalitat i molt més treball. Amb un CCE voluntariós va arribar la més clara ocasió per als locals per mediació d’Elliot que enviava als núvols un fort xut des de l’àrea què podia haver estat l’empat.

Amb el 0-1, els visitants tenien el partit al punt de cocció que volien. Cedir la pilota als locals per aprofitar els seus errors i sortir a la contra amb desvergonyiment. Amb poques ocasions més al marcador, només una rematada a la sortida d’un córner, que podia haver canviat el partit es va arribar al descans amb opcions per als dos contendents.

Després de la represa, els de Melià voler disputar el control de la pilota als blaus. Per moments ho van aconseguir però el seu estil de contraatacs els podia. El control de la pilota era blau però les ocasions no arribaven a concretar. A la primera aproximació visitant a la segona part Gabi va poder sentenciar en un nou mà a mà amb Marc però aquesta vegada el porter local va aconseguir desbaratar-lo amb una gran intervenció.

Ja als 59 minuts poc va poder fer per aturar el segon xut de Gabi que va aprofitar-se un altre error per posar el 0-2 i enviar  en orris qualsevol esperança dels de Moyano. Amb la diferència àmplia, l’estil visitant no va fer més que evidenciar, col.locació i treball per desbaratar els acostaments dels blaus i ràpides contres per ampliar la diferència.

Els minuts finals van tenir de nou la presència de la forta pluja que va dificultar la pràctica del futbol i el final del partit va ser el millor per a tots dos conjunts que canvien els seus objectius en el tram final d’aquesta Copa que sembla ja llunyana per als de Moyano però que ha de servir d’experiència per a la lliga. Els locals no deixessin d’intentar però ja no depenen de si mateixos. Toca seguir!

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.