Crónica Infantiles Menorca 1ª fase Classf. Copa (1ª Reg. Any-1999): CCE Sant Lluis 0 – 4 UD Mahon

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Benjamin Vicente Fernandez, Joan Marc Venegas, Carlos Pons, Iker Jimenez, Joaquin Guarino, Xavier Venturini, Joan Pons, Ricard Barber y Lev Santiago Bagur.

Sustituciones: Antonio Manuel por Victor Cicuendez (min.36), Alex Arcos por Ricard Barber (min.39), Victor Gomila por Iker Jimenez (min.48), Lluis Camarena por Joan Pons (min.52) y Joan Sintes por (min.57)

UD Mahon: Jordi Alonso, Antonio Pastor, Daniel Jimenez, Marouan Bettache, Rafael Flores, Yassin Achkoukar, Adria Borbolla, Omar Cano, Sergio Diaz, Filipe Messias y Isaac Peña.

Sustituciones: Kristian Milkov por Isaac Peña (min.48), Carlos Rincon por Adria Borbolla (min.55) y Lluis Barca por Jordi Alonso (min.58)

Goles: 0-1 Rafael Flores (min 6), 0-2 Rafael Flores (min 45), 0-3 Filipe Messias (min 48) y 0-4 Yassin Achkoukar (min 64)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello.

Tarjetas: Carlos Pons (amarilla, min 6), Lev Santiago (amarilla, min 12) y Antonio Manuel (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis. Omar Cano (amarilla, min 27) para el UD Mahon.

Comentario:

Per fi va començar la Copa per als infantils que l’esperaven amb candeletes. Els nois portaven només un partit de pretemporada i l’adrenalina dels partits fluïa amb força per les venes.

Amb nervis esperaven la trobada davant una UD Mahón molt més fort físicament i amb la majoria de jugadors de segon any que en aquestes edats es nota i no poc. La trobada va tenir dues parts molt diferenciades en què els nostres van ser de més a menys a causa de la diferència física.

La primera part es va desenvolupar amb un CCE molt ben plantat sobre el camp i amb els jugadors desenvolupant amb bon fer el treball i els objectius marcats per Felipe a la caseta. Els visitants portaven clarament la batuta del matx però els blaus aconseguien contrarestar amb èxit les envestides maoneses. Fruit d’aquest domini i en el primer acostament amb perill, Flores aconseguia superar a Víctor i posar el 0-1 en el lluminós.

La bona col · locació defensiva local feia que els acostaments a la seva meta per part unionista li portessin tot just perill. En atac, unes excel·lents pilotes a l’espai del centre del camp lluiser feien que a la contra els nostres portessin seriós perill.

Amb l’avantatge del gol inicial es va arribar al descans amb un CCE cansat per l’excel·lent treball realitzat però veient capaç de superar i espantar l’equip de Tano.

L’inici del segon acte va ser molt semblant a l’inicial, el CCE seguia demostrant haver treballat molt durant la pretemporada i amb prou feines patia en la seva zona defensiva. A partir del minut 45 les forces es van acabar per als de Felipe i la superioritat física dels visitants va fer desequilibrar el lluminós d’una manera excessiva pel treball realitzat per l’equip local.

Ja amb el partit sentenciat i les forces per terra els nostres van deixar de crear ocasions d’atac i el conjunt de Tano tancava el partit als 63 minuts amb el quart gol aconseguit per Yassin.

Bones sensacions, molt i bon treball realitzat en pretemporada que va donar els seus fruits durant els 45 minuts que el físic va estar igualat. A partir d’aquest moment poc més es pot demanar a uns nois que ho van donar tot i més per aconseguir els seus objectius marcats. Bravo nois!

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.