Crónica Alevines Menorca F-7 1ª fase Classf. Copa (2ª Reg. Any-2002): CCE Sant Lluis «B» 1 – 5 UD Mahon «B»

imagen del partido

CCE Sant Lluis «B»: Ariadna Segui, Oliver Owen, Joan Pons, Abel Gonzalez, David Sanchez, Xavier Fernandez y Isaac Massanet.

También jugaron: Aaron David, Sergi Lopez, Guillem Bosch, Marc Bagur y Adria Olives

UD Mahon «B»: Xavier Vidal, Antoni Pons, Jose Riveiro, Pau Riera, Ivan Martinez, David De La Peña Delgado y Joan Olives.

También jugaron: Angel Benejam, Adria Marin, Alejandro Llabres, Daniel Perez y Antoni Cardona

Goles: 0-1 Pau Riera (min 11), 1-1 Guillem Bosch (min 21), 1-2 Ivan Martinez (min 22), 1-3 Adria Marin (min 33), 1-4 Antoni Pons (min 39) y 1-5 David De La Peña Delgado (min 52)

Árbitro: Mohamed Ouali.

Debut a la Copa de l’equip de Chus i Joshua davant la UD Mahón “B” en un partit en què les accions individuals dels maonesos van marcar les diferències però no poden amagar el bon fer de l’equip lluiser que va afrontar l’inici de la competició amb molta empenta i ganes d’agradar.

Durant el primer quart els dos conjunts van buscar fer-se amb el control de la pilota en què el CCE aconseguia sortir amb pilota jugada des de la zona d’inici però que no acabava de trobar l’última passada per decantar la balança a favor seu. Tots dos conjunts van gaudir de diferents ocasions per avançar-se però van ser els de David Victori els que van colpejar primer als 11 minuts per mediació de Pau Riera.

Motivats i endollats van sortir els de Chus, que estaven rendint a un gran nivell i aplicant el treballat durant tota la pretemporada. Amb la confiança per bandera, el joc d’elaboració des del darrere anava donant els seus fruits en forma d’ocasions de gol. David i Guiem van gaudir de les millors ocasions però no van aconseguir concretar. En 5 minuts d’errors consecutius per part local, lògiques en la seva edat, els maonesos van desequilibrar el marcador per mediació d’Adrià i Antoni que posaven un exagerat 1-4 que pràcticament sentenciava el partit.

No defallir els de Chus que amb amor propi buscar amb la personalitat que els caracteritza reduir distàncies. Però el nerviosisme i les presses dels blaus van fer que es la Unió tanqués el matx amb el cinquè gol obra de De la Peña que ja donava a rodar qualsevol esperança local.

No cal desmerèixer la feina dels nois que ho van intentar però es van trobar amb un rival més eficaç que va aconseguir encertar en les ocasions que va tenir i endur-se la victòria d’un partit en què els de Chus i Joshua van rendir a un bon nivell.