Crónica 3ª Div.: Santanyí 2-2 Penya Ciutadella

El Santanyí empata ante el Penya Ciutadella

Alineaciones:

Santanyi: A. Lozano, Raúl(Donato, min.77), Estelrich, Nico, Angel C. , M. Sorell(T.López, min.68), Ganea, Trontxo, Lucho, Simon y J. Salvà

Penya Ciutadella: Jesús, Victor(Jose, min.60), Tòfol, Jose E. , Barto(Xavi, min.73), Raul, Berto, Pedro, Omar(Albert, min.60), Marcos y Zurbano.

Goles: 1-0 Lucho a pase de Raúl, min. 25; 1-1 Jose E. remata de cabeza un córner botado por Berto, min. 62; 1-2 Marcos desde fuera del área y rebotar en un jugador local, min. 69; 2-2 Simón remata en el segundo palo, min. 84.

Árbitro: Cuadra Fernández, asistido en bandas por Busquets Ferrer y Ruíz Rodríguez

Tarjetas: Amarillas a los locales: Raúl, Nico, Lucho y Simón. Y a los visitantes: Zurbano y al entrenador.

Comentario:

Partit entrenido el jugat al municipal de Santanyi amb dos bons equips, on el pitjor va ser l’àrbitre. En els primers minuts que portava el pes del partit era el conjunt local amb alguna ocasió, però sense aconseguir el gol fins al minut 25, l’autor va ser Lluito en rematar amb l’esquerra un centre de Raúl des de la banda dreta. Els últims minuts de la primera part van ser per al conjunt visitant, encara que sense aconseguir l’empat.

El començament de la segona part va ser totalment el contrari, eren els visitants qui portaven el perill a la porteria local defensada per A. Lozano, i al minut 62 arribaria l’empat, per mediació de José E. en rematar de cap un córner botat per Berto. Set minuts més tard s’avançarien els visitants, un tir de Marc des de fora de l’àrea que va rebotar en un jugador local. Seguia creant perill el conjunt visitant, sobretot a pilota parada on cada pilota penjat per Berto era ocasió de gol. Abans que el conjunt local empatés al minut 84 amb un gol de Simó, el jugador visitant Berto havia estavellat una pilota al pal. Tot i així el conjunt local després d’empatar hagués pogut portar finalment els tres punts, ja que va tenir alguna ocasió de gol per a això. Però el marcador ja no es mouria.

 

:PAKETE JUTS. para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.