Crónica Juveniles Menorca-copa (Copa): CD Menorca «B» 1 – 0 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

CD Menorca «B»: Andreu Ameller, Alex Vidal, Joan Lluis Taltavull, Pablo Martinez, Miguel Martinez, Sergi Sansaloni, Alex Lozano, Pedro Pallicer, Javier Alcaide, Daniel Belmonte y Stefan Adrian.

Sustituciones: Juan Ignacio, Gonzalo Elian, Juan Alonso, Javier Fernandez y Pedro Carreras

CCE Sant Lluis: Nathan Willian, Dario Victory, Ismael Segui, Jordi Rotger, Jose Miguel, Antonio Sanchez, Jose Esteban, Daniel Lazaro, Antoni Vinent, Sergi Perez y Cristian Triay.

Sustituciones: Abdelhafid Bennaceur, Victor Carreras, Sergio Castillo y Alex Sintes

Goles: 1-0 Juan Alonso (min 73)

Árbitro: Oscar Alfredo Benejam Suarez.

Tarjetas: Joan Lluis (amarilla, min 39) para el CD Menorca «B». Antoni Vinent (amarilla, min 41), Sergi Perez (amarilla, min 54) y Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

No estan tenint sort els juvenils de Pedro i Tito en el seu començament de competició copera. Ja són tres els partits disputats i el bagatge no està sent positiu encara que una mica més si mereixen. Com en l’anterior jornada, la seva falta de gol va condemnar tot equip que ha de defensar amb molta actitud i encert donats els problemes que tenen de moment de cara al gol.

Els entesos del futbol saben que els gols són qüestió de ratxes i la que travessen els blaus de moment està sent negativa.

La tònica de la trobada de la tercera jornada que els enfrontava al CD Menorca “B” va ser la de setmanes anteriors. Bones arribades en atac, pitjor seria no trepitjar àrea contrària, però mala finalització en arribar a la zona de perill.

Els dos equips van disputar un gran partit buscant dos portar la batuta del joc amb dues idees molt definides en ambdós contendents. La condició de local donava als blaugranes una mica més de favoritisme que havien plasmar sobre el terreny però els de Pedro ho van evitar i els van tutejar durant els 90 minuts.

La sorpresa va ser majúscula per als nostres en afrontar la segona part perdent tota la personalitat que venien desenvolupant des de l’inici de temporada i van entrar en una voràgine d’errors i males decisions que fet i fet li van costar el partit.

Els locals poc a poc es van anar apoderant del centre del camp i imposant el seu estil es van aconseguir avançar en el marcador als 73 minuts quan Fernández va aconseguir batre Cristian i avançar els de Pedro Vinent a l’electrònic.

El gol feia justícia segons sembla a la segona part però la reacció dels blaus no va arribar. Un mal dia el té qualsevol i l’experiència d’aquesta trobada ha de servir als joves jugadors del juvenil per evitar nous errors de concentració en properes jornades.

La trobada de dissabte a les 19.00 davant l’Sporting Mahonés es presenta com una bona oportunitat per inaugurar el caseller de gols i de victòries del CCE que han d’oblidar la fatal segona part de l’Estadi Maonès i reflexionar per aconseguir seguir creixent com a grup.

Fotos de Cristina Rodríguez.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.