Crónica Juveniles 2ª Reg. (Gr. A): Petra «B» 2 – 4 Juv. Bunyola

El Petra cae derrotado ante el Juv. Bunyola,. foto archivo

Alineaciones:

Petra «B»: Jose M Hernandez, Miquel Angel Ribot, Cristian Camilo Zafra, Mario Nepola, Joan Duro, Marc Bauza, Abbat Alejandro Cebey, Juan Hermosilla, Jose M Mas, Hadriam Carrillo y Antoni Galmes.

Sustituciones: Mateu Bestard por (min.46), Antoni J Barcelo por (min.46), Alvaro J Marcillo por Antoni Galmes (min.61) y Samuel Loaisa por Juan Hermosilla (min.69)

Juv. Bunyola: Aaron Trujillo, Juanjo Del, Aleix Pasqual, Angel Alcaraz, Daniel C Lopez, Miguel Angel, Lluis Llauguer, Pablo Sebastian, Antonio Amer, Gabriel Juan y Enrique Claro.

Sustituciones: Francesc Mateu por Miguel Angel (min.71), Oscar Quetglas por Angel Alcaraz (min.77) y Marc Reus por Daniel C Lopez (min.83)

Goles: 1-0 Marc Bauza (min 14), 1-1 Lluis Llauguer (min 23), 1-2 Lluis Llauguer (min 25), 2-2 Jose M Mas (min 54), 2-3 Miguel Angel (min 60) y 2-4 Daniel C Lopez (min 66)

Árbitro: Rafael Serra Crespi.

Tarjetas: Jose M Mas (amarilla, min 51) para el Petra «B». Angel Alcaraz (amarilla, min 41), Antonio Amer (amarilla, min 67) y Oscar Quetglas (amarilla, min 85) para el Juv. Bunyola.

Comentario:

Bé doncs el Petra va començar bé el partit però Bunyola s’anteposava en els seus contres i van arribar bastants vegades a porta, el primer gol venia a compte de l’petra per part de marc Bauzá en la que bat el porter amb un xut ras al segon pal, el Bunyola continuava lluitant, miguel creu del buynola retalla cap a dins dispara i dóna al travesser, després antoni amer es porta la pilota i fa una gran passada al buit per lluis llauguer el qual bat el porter regatejant i posant el 1-1, als 2 minuts aaron trujillo es porta la pilota per velocitat i es la deixa picadeta a lluis llauguer i bat el porter amb una baselina preciosa, era el 1-2. Final del 1er temps. Va donar començament la 2a part i en el minut 54 es porta la pilota Hadriam Carrillo i juga amb el banda Jose Miguel artigues el qual es fica a la banda sense angle i dispara amb una bonica rosaca i acaba a la porteria, golàs. Era el 2-2, al minut 60, Miguel cruz porta una contra ràpida en què es desfà hàbilment dels seus rivals es la feta a Dani lopez, aquest es la torna i Miquel cruz bat ras el porter, bonic gol, era el 2-3. Ja a pocs minuts de partit toni llança una pilota alt per miguel creu, aquest dribla 2 vegades, se’n va i busca dani lopez i aquest bat el porter amb un grandiós gol a l’esquadra més escairada, cosa impossible per al porter. Hi va haver alguna jugada més però sense gol, finalment xiulet final i 3 punts per al Bunyola, bon partit per part dels dos equips. Un Salut i enhorabona al bunyola.

Manolo Pazos para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.