Crónica 1ª Reg.: Binissalem «B» 2 – 2 Juv. Bunyola

El Binissalem B empata con el Bunyola a dos

Binissalem «B»: Ramon M Mondejar, Fernando J Rey, Jose A Campos, Alvaro Guzman, Sebastia Riutort, Ferran Alzamora De, Gabriel A Oliver, Miquel Simonet, Jose Manuel Pedrosa, Juan A Villalonga y Jaime Vachiano.

Sustituciones: Angel Segura por Miquel Simonet (min.16), David Perez por (min.61) y Joaquin Llabres por (min.61)

Juv. Bunyola: Francisco M Gari, Carlos Amengual, Juan Bestard, Bernat Nadal, Bernat Roca, Francesc Cañellas, Miguel A Tortell, Jose A Jimenez, Bartolome Castell, Miguel A Amengual y Antonio Mateu.

Sustituciones: Daniel Muñoz por Antonio Mateu (min.46) y Juan Cabot por Miguel A Tortell (min.77)

Goles: 1-0 Miquel Simonet (min 1), 1-1 Jose A Jimenez (min 19), 2-1 Alvaro Guzman (min 40) y 2-2 Bartolome Castell (min 44)

Árbitro: Alvaro Algaba Martinez. asistido por Antoni Comas Herrero y Gabriel Mesquida Verwilst.

Tarjetas: Gabriel A Oliver (amarilla, min 24), Gabriel A Oliver (amarilla, min 50), Ferran Alzamora (amarilla, min 53), Jose A Campos (amarilla, min 55) y Ramon M Mondejar (amarilla, min 90) para el Binissalem «B». Carlos Amengual (amarilla, min 48), Francisco M Gari (amarilla, min 71) y Francesc Cañellas (amarilla, min 86) para el Juv. Bunyola.

Un bon partit el disputat ahir entre la Juventut Bunyola i el Club Deportiu Binissalem B. Fins a quatre gols es pogueren veure, tots a la primera part del partit, dos a cada área, encara que fóu el conjunt local el que portar el pes del partit.

Al minut 1 de partit arriba el primer gol, de Miquel Simonet. Ferran Alzamora recull una pilota al mig del camp i realitza una assistència a Simonet, es dribla a dos jugadors amb una finta i remata a la xarxa. El partit no podia començar millor pel Binissalem B i desbaratava el plantejament del Bunyola. De totes maneres la sort no va estar del costat de Simonet, que a n’aquella jugada va notar molèsties al turmell i posteriorment va haver de retirar-se per precaució, una llàstima. Entrar al seu lloc Ángel Segura que també havia sofert molèsties durant gairebé tota la pretemporada i al inici del Campionat de Primera Regional.

El partit el controlava el Binissalem B, sense gaire oposició del Bunyola, però tampoc internades clares dins la seva àrea, fins que al minut 18 una jugada personal de Jose Jiménez, per la banda esquerra posa les taules al marcador. La jugada comença amb una pasada de Tomeu Castell a Jose Jiménez, i l’esplèndid jugador, escorat i gairebé sobre la línea de fora de porteria, fa passar la pilota per davall les cames de dos jugadors i xuta fort i sec al pal del porter. Sens dubte una jugada personal excel·lent i poca cosa podia fer la defensa del Binissalem B contra un arsenal tècnic tan avantatjós i de tan elevada qualitat. El Bunyola aconseguia l’empat i treia del partit al Binissalem B, que es mostraria tocat en els següents minuts.

Al minut 21, una falta a la banda dreta del Binissalem B la treu Tomeu Castellal punt de penal i Francesc Cañellas aconsegueix rematar. Vachiano, el jove porter del filial blau, treu una mà essencial, i Joan Toni Villalonga, “Tronxo”, rebutja la pilota enfora de l’àrea local.

Després d’un quart d’hora de domini visitant, sobretot després del gol de l’empat, el Binissalem torna a entrar dins el partit. Al minut 31 Ángel Segura recull una pilota i en un contraatac dribla un defensa i dona una passada interior a Álvaro Guzmán, el defensa la pentina però Álvaro, rapidíssim i molt actiu durant tot el partit, l’aconsegueix controlar i arriba a quedar-se tot sòl davant el porter, xuta fregant el pal esquerre del porter. Al minut 39 una jugada per la banda dreta i una posterior centrada de Ramon Mondèjar a la frontal de l’àrea, fa arribar la pilota a Sebastià Riutort, “Sebas”, que remata, amb la sort que la pilota rebota als peus d’Álvaro i entra a la porteria, despistant al porter Bunyolí. La jugada és d’una gran elaboració sense tenir en compte la sort del rebot final. Tres minuts després el porter Vachiano treu en llarg, Ángel, intel·ligent, va a rebre arrossegant els centrals i es queda Ferran Alzamora davant el porter, que surt i Ferran aprofita per realitzar una “Vaselina”, però massa alta no arriba a entrar dins la porteria.

Al minut 43 empata el Bunyola. Una altra jugada personal de Jose Jiménez acaba aquesta vegada en centrada a l’àrea amb rematada de Francesc Cañellas però Vachiano rebutja i és recollit per Tomeu Castell que l’envia a la porteria, sense que ningú pugui fer-hi res. Un empat igual que l’anterior, després de la qualitat d’un únic jugador en tot el Bunyola.

Però l’empat no seria dels psicològics. El Binissalem B ho intentaria durant tota la segona part, fins i tot quedant-se amb un home menys, per l’expulsió de Biel Oliver al minut 51, immerescuda perquè la primera groga ve precedida d’una falta al Binissalem B que l’àrbitre no veié, encara que el linier havia aixecat la bandereta. La segina part comença amb una jugada per banda dreta d’Ángel Segura, del Binissalem B, acabada amb doble passada de la mort, la primera es rebutjada per la defensa i torna als peus d’Ángel, que la passa a Álvaro rematant a les mans del porter. Al minut 50, en la jugada just abans de l’expulsió, tota la davantera del Binissalem es desmarca, i Ferran decideix centrar a Jose per enmig de la defensa, que dona una passada franca a Ángel que sense porter no aconsegueix ficar la pilota, el control no és del tot eficient i tres jugadors se li tiren a sobre. En comptes d’enfonsar-se Ángel ho intentaria durant tot el partit, lluitant totes les pilotes i sent objecte de nombroses faltes, algunes molt clares i d’expulsió que no foren assenyalades per l’àrbitre.

A mitjan segona part una de les jugades polèmiques va produir-se quan Ángel rep una pilota i encara la porteria, el porter rebutja però torna a Ángel que és objecte de falta pel porter. L’àrbitre li mostrà targeta groga, encara que ben bé hagués pogut ser vermella, ja que el porter era el darrer home. La posterior falta l’envia Álvaro al pal. El Binissalem B mereixia la victòria, amb 10 jugadors s’estaven menjant al Bunyola.

Al final del partit el Bunyola tendria la seva oportunitat. Una falta l’executa l’únic jugador que creà perill per part del Bunyola, encara que cal remarcar que Joan Cabot estava tocat, que per sort del Binissalem B no superà la barrera.

Es demostra que s’haurà de lluitar cada punt i cada partit i que la categoria està molt més igualada del que presumiblement pot parèixer ja que cada equip té els seus jugadors, que en bona forma, poden canviar el signe del partit.