Crónica Preferente Menorca Copa (Gr.A): CCE Sant Lluís 1-1 CD Migjorn

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluís: Santi, Carlos, Raúl, Manu, Osky, Pedro, Isa, Cristóbal, Alberto (Zouhir 67 ‘), Bili (Ballesteros 78′) , Joshua.

CE Mogjorn: Cris, Escaño, Rubén, Adam, Salleras, Sales, Villalonga, Josep, Timo, Torres (Adrián 60 ‘) , Badia (Juli 46′).

Goles: 1-0 Min 9 Joshua, 1-1 Min 56 Juli.

Árbitro: Javier Moreno García, asistido en  bandas por Óscar Benejam y José María Santiago.

Tarjetas: amarillas por el Sant Lluís a Cristobal min. 22, Isaias min.34, José Manuel min. 41, Gabriel min. 54 y por el Migjorn a Villalonga min. 32, Timoner min. 41, Rico min. 88.

Comentario:

Amb molta feina, disciplina, ordre i fe aconseguir el CCE de José Ángel Moyano arrencar un punt en el partit contra el CE Migjorn que va visitar Ses Caneletes amb la seva condició de líder del grup A i amb un equip que lluitarà a priori per estar entre els favorits en les dues competicions insulars.

S’iniciava el matx amb un CCE molt treballat i treballador, compacte i solidari en tasques defensives i veloços a la punta d’atac. Els primers minuts van ser un intercanvi de cops per aconseguir el control del partit i els migjornes el assumien lleugerament però sense ocasions per ambdós conjunts.La primera aproximació per part local va ser molt productiva per als seus interessos. Pilota llarg de Carles buscant Joshua que s’aprofita i es treballa amb molta fe el tret que no pot aturar el porter Cris i que suposava el 1-0 als 9 minuts.

Per fi, els locals aconseguien afrontar un partit per davant en el marcador i això els donava confiança en el treball realitzat durant tota la setmana i les anteriors.Cap local donava mostres de debilitat i la superioritat física visitant era contrarestada pels blaus amb molta feina i ordre tàctic. Els de Rico s’anaven fent amb el control del partit però sense inquietar en cap moment el meta lluiser.Un parell de llançaments de falta per part verdiblanca al centre de la zona era l’únic perill que aconseguien els de Rico però una molt treballa defensa aconseguia desbaratar qualsevol acostament i possibilitat de igualada.

Amb el pas dels minuts i sense ocasions clares per ambdós conjunts es va arribar al descans amb un CCE molt millorat.Després de les indicacions a la caseta i la correcció dels errors per part dels dos tècnics, els equips van tornar a la gespa amb les mateixes intencions, seguir treballant per aconseguir emportar-se els tres punts.

Els migjornes realitzaven el primer canvi que fet i fet va ser productiu per als seus interessos. Juli substituïa a Badia en la aturada de l’intermedi i portava més profunditat a la banda esquerra verdiblanca. Als 56 minuts i en un lliure directe des de 25 metres, el conjunt de Rico aconseguia la igualada per mediació del recent incorporat Juli.

Amb el gol de l’empat el partit va canviar lleugerament de color amb un CCE molt més controlador del ritme de la trobada però triant erròniament l’última passada. Un parell de cavalcades amb força de Cristòbal per banda dreta i un contraatac conduït per Raúl van ser el que van portar els nostres a creure amb serioses possibilitats de tornar a avançar-se en el lluminós. En les tres ocasions, una mala elecció final portava en orris amb la intenció d’aconseguir avançar de nou en el partit.

Ja en el tram final, un constant intercanvi de cops en forma de contraatacs feia presagiar que qualsevol dels dos podia assestar el cop definitiu al seu rival. Però no va ser va poder ser i el punt aconseguit pels lluisers va ser donat per bo segons sembla en el partit però per dolent per les intencions inicials dels locals d’aconseguir els primers tres punts en el seu caseller classificatori.

La propera setmana, visita a Ferreries en la que pot ser la primera victòria lluisera en aquesta competició. Un dur rival, un dels favorits a tot però un CCE molt més confiat en les seves possibilitats que no s’arruga davant de ningú i que pot vèncer i guanyar en qualsevol camp. La unió, la fe, la il · lusió, el treball i recuperar jugadors per al partit són les claus per aconseguir vèncer en sòl blaugrana.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.