Crónica Preferente: UD Mahon 5 – 0 CCE Sant Lluis

UD Mahon: Patricio Rojas, Daniel Caliz, David Lopez, Salvador Roman, Iñaki Cerezo, Gabriel Pons, Micaele Felipe, Juan Quintana, Tiago De Oliveira, Sergi Castilla y Antonio Jimenez.

Sustituciones: Hermes Wilber por Iñaki Cerezo (min.12), Alejandro Gonzalez por Salvador Roman (min.60), Ruddy Nolasco por Gabriel Pons (min.67) y Joni Marcelo Da Silva Oliveira por Micaele Felipe (min.83)

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Raul Olives, Oscar Sintes, Jose Manuel, Francesc Josep, Bernardino Andres, Alberto Salvador, Isaias Pons, Gabriel Llabres, Pedro Javier y Cristobal Galvez.

Sustituciones: Alejandro Ballesteros por Bernardino Andres (min.45), Omar Gomez por Oscar Sintes (min.52) y Elliot Galan por Cristobal Galvez (min.60)

Goles: 1-0 Tiago De Oliveira (min 12), 2-0 Gabriel Pons (min 60), 3-0 Gabriel Pons (min 67), 4-0 Micaele Felipe (min 80) y 5-0 Joni Marcelo Da Silva Oliveira (min 87)

Árbitro: Ruben Bagur Morro. asistido por Raquel Alles Moyano y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Micaele Felipe (amarilla, min 34), David Lopez (amarilla, min 80) y David Lopez (roja, min 80) para el UD Mahon. Raul Olives (amarilla, min 40), Bernardino Andres (amarilla, min 41), Alejandro Ballesteros (amarilla, min 62), Francesc Josep (amarilla, min 66), Jose Manuel (amarilla, min 68), Omar Gomez (amarilla, min 89) y Omar Gomez (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Dur revés, el rebut ahir dissabte per l’equip Regional en el seu inici coper davant la UD Mahón. Ningú esperava la contundent derrota i menys de la manera com es va produir. És sense cap dubte, el pitjor partit que realitzaran els de Moyano en tota la temporada. No va faltar actitud, no falta qualitat, no va faltar compromís ni il · lusió, es resumeix tot en un dia en què al CCE el va mirar un tort i al seu rival una vareta màgica.

Els primers minuts feien presagiar un partit complicat, molta imprecisió en la passada, dolents controls i per tant cap tipus de continuïtat en el joc. Van sortir els de Moyano ben plantats sobre el camp i amb la personalitat que vol el tècnic basc. Els gualdiblaus per la seva banda intentaven fer-se amos de la pilota, per la seva condició de local, però els visitants molt ben ordenats i solidaris en tasques defensives aconseguien contrarestar qualsevol acostament a la meta defensada per Santi.

En els nostres hi havia alguna cosa que no funcionava, els primers errors en l’elaboració feien efecte en l’confiança de cada jugador i no aconseguien arribar amb fluïdesa arribar a la zona de finalització per espantar al quadre local.Amb una manca de continuïtat a causa de les múltiples interrupcions cap dels dos equips es feia amb el control del partit de manera clara.

Però tot canvi als 12 minuts, una falta a la frontal de l’àrea a favor dels locals va ser transformada per Tiago en gol, en un llançament que va entrar per tota l’esquadra i que Santi poc o res va poder fer. El gol va deixar tocats als blaus i va donar una enorme confiança als maonesos per afrontar l’últim tram de la primera part.Els nostres van voler buscar amb més ímpetu la meta de Quintana però no es trobaven còmodes sobre el verd de Sant Carles.

L’únic llançament entre els tres pals dels nostres va ser un lliure directe que va llançar Bili amb molta intenció però va arribar mans a les mans de el porter local.

El va passar pels vestidors va servir perquè tots dos tècnics marquessin les directrius als seus pupils per al segon temps i Ballesteros ingressava al camp en substitució de Dino per intentar donar més control en el joc i aconseguir portar la batuta del partit.Després del va passar per la caseta dels nostres van sortir com a l’inici, molt voler, molta personalitat però poc encert i poca continuïtat en el seu joc.

Els errors en l’elaboració seguien i en un d’ells va venir el segon error. Recuperació al centre del camp per part local, passada en profunditat per Gaby que resolia amb encert la jugada i posava terra pel mig en l’electrònic.El segon gol desquiciaba als visitants que es veien superats en el marcador però no notaven una superioritat local en cap fase del partit.

El tècnic basc realitzava un canvi ofensiu. Retirava a Cristóbal i donava entrada a Elliot per tenir molt més mordent a la punta d’atac.Els nostres trastornats no trobaven la soltesa d’anteriors trobades i fruit d’això al minut 66, Pedro cometia penal i Gaby posava la punta als de Moyano en convertir el llançament des dels onze metres.El tercer gol ja deixava als lluisers sense opcions però no van deixar de buscar la meta de Quintana.

Amb el 3-0 els nostres van gaudir dels millors minuts i els unionistes van jugar amb el marcador per acabar matant la trobada amb dos contres en els minuts finals que van fer gaudir a la parròquia local amb el 5-0 definitiu.

Ara toca aixecar-se, el camí que s’està portant és el correcte, els jugadors creuen i saben que estan treballant bé. Toca agafar-sa tots junts de les mans per remar en la mateixa direcció, fins ara ho han fet. Un 5-0 és dur, és contundent però ha de servir als de Moyano per veure les orelles al llop, ningú va dir que això seria fàcil, ningú construeix un gran edifici en dos dies, toca treballar per arribar tots junts al mateix lloc.

La part negativa, el calendari. La propera setmana toca jornada de descans i no serà fins el 6 d’Octubre quan els nostres podran tornar a competir, Massa temps, però un temps que han d’aprofitar per recuperar la confiança que tenien el dissabte a les 17.00, 90 minuts abans de l’durar pal.

Un mal dia el té qualsevol, tot lo positiu està per arribar.